und3r Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 dzieki charyzmie wiecej zarabiasz jako alfonz ;] Wiem ale to sa grosze :P Nie oplaca sie wydawac xxx tysiecy na charyzme bo to sie zwroci po miesiacu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zapraszam do XPEKTOR pub & rave :D LSD: 3$ EXTASY: 3$ AMFA: 4$ Weed, muchomorki itp:1$ Coca, hera i opium zaniedługo ;) Zapraszam... zbieram na detox! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ee konkurencje mi robisz ;] Arnie pub tweak.pl promocja 2 dni (crimowe) lsd za 1$ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 hello dopiszta do gangu max66 i madmax57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Możecie i mnie dodać ? :) nick : kamilwrc respect: 81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ej no to mnie wkurza qpuje ziola wydaje na nie z 300$ (qpując np koke po 2$ itp no okazyjnie powiedzmy) i nic mi to niedaje !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 j@k@ł@ idź na detox, pomoże :wink: Mam BFG :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 j@k@ł@ hera jest najlepsza ;] szit mam 78 respecta i siedzie 2 dni w pace... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 =KrAnKeD= jeżeli tak radzisz to pójde na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ej a warto iść na grocey store z 112 repektu i uzim (niechce znów siedzieć :) wiec sie pytam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Cpać po detoxie powinno sie w takiej kolejności: 1. painkiller 2. weed/booze 3. LSD 4. Amfa 5. Coca i hera;] W ten sposob wyciagnie sie najwiecej steaminy. Im więcej Tolerance tym dłuzej pociagniecie bez detoxu;] Cena detoxu wzrasta dwukrotnie na kazde 50 respectu (czy jakos podobnie), wiec dobrze jest odwiedzic szpital zblizajac sie juz do tej granicy (np. z 398 resp), wtedy zaoszczedzimy;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 a mnie znowu złapali i siedze do jutra do 16 ( sam policzylem :P),wzieli mi 10 respa, bo mnie jubieler wpakowal :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 nadszedl czas zbioru z pola :] w mojim pubie jest weed za 1$ :D (terz do jutra ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ile najlepije brac pokolei poszczegolnych narkotykow zeby stamina na 100% wzrosla ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Arnie takie ceny mam od zawsze ;P Und3r? A ile brac tego dopisz odrazu... plisss. Bo nie wiem czy za dużo nie biore ;) Czy 100 czy 20... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ale jakias reklama musi byc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaknefein Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Od dzisiaj Yoshi zrobil mnie Leaderam gangu. Nie chcialem tego, ale byl uparty. Do konca edycji pociagne jako leader. potem pewnie znowu Yoshi bedzie, albo ktos inny. Jak ktos chce do gangu niech mnie doda do Homies. Moj nick w the crims - PaFcio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Odpowiedzi niedostałem, zatem pytanie moje powtórze :). CZy po skonczeniu edycji gangi pozostaja , czy trzebia zakladac od nowa??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 wezmiecie mnie do gangu ? :> berkut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Tak wlasnie sie zdziwilem jak jakis berkut mi cos napisal w Rave Party ;] Mala zmiana organizacyjna byla, jezeli ktos chce sie dolaczyc do gangu niech doda do Homies Pafcio a on sie reszta zajmie i wysle zaproszenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 juz mnie jakis kolvex zabil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 dodalem go do listy, mam nadzieje ze mnie zaakceptuje, jezeli to zrobi czeka go bolesna smierc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Panowie wyszedłem z paki :) czekam na propozycje skoków. Pamiętajcie o mnie bo jestem bez kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 uffff strona mi działa znowu :lol: na szczescie mialem troche dzifffek to na dobry pocz 200 k miałem wpakowalem 110 tys w 44 siły :D reszta poszła na detoxa :( zaczynam dalej grac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 wspólne skoki?? a ile można zarobić :) ?? jak by co mam 129 level i snajperke (qrde drogie to 11500 za snajperke :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 qrwa,qrwa,qrwa,qrwa(sorry za bluzgi ale sie wqrwilem :[)zabili mnie zabili mnie. stracilem 100k, rayguna, 100respa, i gang. ale gram od nowa, bede bardziej uwazal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 heh a wspólne skoki ktoś organizuje ??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 juz mnie jakis kolvex zabil Berkut już go bije : > a tak btw. wyszedł bug do gry ktory byl dostępne jakies 4 godzinki i przykoksowalem troche jak wiekszasc z top 10 :}... i bez sensu juz ta runda jest : /. Następna runda bedzie lepsza : ) ... I nietykać pafcia bo kara boska spotka ^^ 13k siły mam :D i 10k respektu :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaknefein Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Hehehehe dzieki sl!qe, ale i tak sie go nie boje :D DrizeR, az sie prosiles o to zeby Cie sprzatnac, takim wypowiedziami ktore do mnie pisales. To srawdzilem czy jestes taki mocny na jakiego sie wydajesz. Jak miales taki respect to dziwne za taka mala sile :D Bach i nie ma DrizeR :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zaknefein (PaFcio) zabili mnie, mam nadzieje ze jak uzbieram 50 respa przyjmiesz mnie z powrotem do gangu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...