Skocz do zawartości
und3r

WWW.THECRIMS.COM - ciekawa i wciągająca gierka online;]

Rekomendowane odpowiedzi

Cpać po detoxie powinno sie w takiej kolejności:

1. painkiller

2. weed/booze

3. LSD

4. Amfa

5. Coca i hera;]

W ten sposob wyciagnie sie najwiecej steaminy. Im więcej Tolerance tym dłuzej pociagniecie bez detoxu;] Cena detoxu wzrasta dwukrotnie na kazde 50 respectu (czy jakos podobnie), wiec dobrze jest odwiedzic szpital zblizajac sie juz do tej granicy (np. z 398 resp), wtedy zaoszczedzimy;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od dzisiaj Yoshi zrobil mnie Leaderam gangu. Nie chcialem tego, ale byl uparty. Do konca edycji pociagne jako leader. potem pewnie znowu Yoshi bedzie, albo ktos inny. Jak ktos chce do gangu niech mnie doda do Homies. Moj nick w the crims - PaFcio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz mnie jakis kolvex zabil

Berkut już go bije : > a tak btw. wyszedł bug do gry ktory byl dostępne jakies 4 godzinki i przykoksowalem troche jak wiekszasc z top 10 :}... i bez sensu juz ta runda jest : /. Następna runda bedzie lepsza : ) ... I nietykać pafcia bo kara boska spotka ^^ 13k siły mam :D i 10k respektu :}

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehehe dzieki sl!qe, ale i tak sie go nie boje :D DrizeR, az sie prosiles o to zeby Cie sprzatnac, takim wypowiedziami ktore do mnie pisales. To srawdzilem czy jestes taki mocny na jakiego sie wydajesz. Jak miales taki respect to dziwne za taka mala sile :D Bach i nie ma DrizeR :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi