und3r Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 DrizeR, az sie prosiles o to zeby Cie sprzatnac, takim wypowiedziami ktore do mnie pisales. Patrzcie go, jak sie w ganstera wczuł^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 przyjmiecie mnie do gangu ?? Nick : reyden Resp: 73 broń : MP5 wysłałem hommies do PaFcio . Mam pytanie , czy te panienki co sie w klubach doklejaja to tylko raz czy raz na kilka wizyt w klubie/pubie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 poleglem :( podczas napadu na jubilera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 :evil: znowu mnie ktos napadł mam pecha chodze tylko po tweakowych raveach :evil: nick jego to : kaciorro zajebac sk****yna :twisted: jesli mozecie :D stracilem przez niego 70 respa :x 60 sily (statsy) i troszke kasy to sie robi troche wkurzajace edit - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - kaciorro dead : :twisted: dzieki gangsta :D yeah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 heh ja jutro zapraszam do J@K@Ł@ pub grzybki będą za 3$ (narazie kasy mało, ale na here zbieram :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Hej Ruido wiem że nie lubisz ludzi z innych gangów, ale czemu zaatakowałeś kumpla z tweak.pl. To było trochę chamskie z Twojej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaknefein Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zaknefein (PaFcio) zabili mnie, mam nadzieje ze jak uzbieram 50 respa przyjmiesz mnie z powrotem do gangu :) Pewnie, ze przyjme, tylko prosze o podanie nicku :) DrizeR wogole.... a zreszta nie bede Cie obrazal, niewarto. Tak, oczywiscie, to moj gang, jestem wielki gangsta i zaraz wszystkich powywalam i pozabijam w tym gangu :lol: :lol: :lol: Twoja wypowiedz: (Day 114 17:28) no i co ja na to poradze. Jakoś bede musial to przezyc. Ja sie grzecznie pytam, a Ty pokazujesz, ze Ci niezalezy na gangu, to cie z niego wywalilem. A wracajac do zabicia, to przeciez nie ja cie zabilem :/ Tobie tylko ze 200 respectu zabralem, ale co to dla Ciebie jak go tyle miales :) Jak Cie ktos zabil, to chyba nie jest moja wina?? PS. Teraz juz wiem, dlaczego Yoshi nie chcial byc leaderem, jak ktos z duzym respectem chce, to mu moge oddac te "zaszczytna" funkcje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Ej ile najwięcej płaciliście za Detoxa ?? to ma jakieś ograniczenia w drożeniu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaknefein Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Im wiekszy respect, tym wiecej kosztuje Detox. Przestaje rosnac, jak dojedzie cena do 200k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Do 200k!!!!!! troszke sporo. Ja dopiero gram z 2/3dzień i jestem po zakupie fabryki grzybków i mam 7% staminy i prochy niedziałają :( musze czekać i zarobić 12k na dedoxa :D żebym znów w kasynie nieprzegrał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Ej Zaknefein to powiedz mi czy mam szanse zrobić skok na jubilera z repektem 183 resztą po 80 pare i snajperką ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaknefein Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Nie :) Na jubilera trzeba miec minimum 300rsp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 dzięki to bym wpadł !! :D:D:D to zostaje przy Kindapping Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zabijcie skurczybyka zwanego Hugobert Dziad zabił mnie :[ ... miałem 2k na koncie i barreta.... omfg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Hehe zabili mnie... miałem respa 700, mean mashine, z 400000$ na koncie...kilka fabryk, rave, pub... do tego meanmashine. I najgorsze... gang. Gościu such0l sie zwie... polak sk&%@^#*&! Tak mi ładnie szło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Hej Ruido wiem że nie lubisz ludzi z innych gangów, ale czemu zaatakowałeś kumpla z tweak.pl. To było trochę chamskie z Twojej strony.kogo? Mozna dokladna ksywe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zapraszam J@K@Ł@ pub magic grzybki za 2$ (dajcie mi zarobić :D:D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 hehe a jednak sprawdzałem czy można napaśc na jubilera z respektem 200 i jednak Zaknefein miał racje ale niemogłem się powstrzymać !!!!:D:D:D:D:D i zapraszam do pubiku :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 kurde. wszystkich pozabijało :( a u mnie byl przed chwila moj kumpel i sie zaczął bawić, no i zrobił mi skok na jubilera na 23 respa. siedze 2 dni :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ja za jubilera wacham kwiatki od spodu :/ warto zaczynac od poczatku w 20 dni do konca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Poczekaj lepiej :) za duzo bylo w tej czesci bugow, a widac ze admini nie kasuja tych userow ktorzy kozystali z nich :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Hej Ruido wiem że nie lubisz ludzi z innych gangów, ale czemu zaatakowałeś kumpla z tweak.pl. To było trochę chamskie z Twojej strony.kogo? Mozna dokladna ksywe ?Jak się nie mylę to Ty jesteś Yoshi. A zaatakowałeś mnie. :evil: Ale w sumie nie ważne bo i tak już nie gram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Hej Ruido wiem że nie lubisz ludzi z innych gangów, ale czemu zaatakowałeś kumpla z tweak.pl. To było trochę chamskie z Twojej strony.kogo? Mozna dokladna ksywe ?Jak się nie mylę to Ty jesteś Yoshi. A zaatakowałeś mnie. :evil: Ale w sumie nie ważne bo i tak już nie gram. Gdyby wiedzial ze jestes z tweaka to bym tego nie zrobil :| Myslalem ze kazdy z tweaka sie dolaczy do nas wiec lalem kazdego innego do okola :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Hmm... skąd się biorą znajomi? Z nikim nie gadałem (no troche w więzieniu) a mam jakiś 3 znajomków, mimo iż ich nie znam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BATII Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Ja pisze w sparwie napadu na naszego ziomka Pokemon powiedz mi gdzie go znalazles jak sie nazywa a ja go sklepie tylko musze go znalesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaknefein Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Hmm... skąd się biorą znajomi? Z nikim nie gadałem (no troche w więzieniu) a mam jakiś 3 znajomków, mimo iż ich nie znam :P Sa to przypadkowe osoby ktore spotkales w raveach, pubach, na square albo w kiciu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Chlopaki mnie zaatakowal jakis klient - ksywa patryk355 nie wiem skad, ale stracilem 30 respa (ze 160kilku na 138), mozecie jakos pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Prośba.... przyjmiecie mnie do gangu ? :> Nick : kamilwrc666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitch-Cock Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Kieruję tę samą prośbę co przedmówca: Nick: Hitchcock respect: 81 i idzie w górę Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plazek Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ja również NIck : plazek86 resp : narazie 205 ale idzie w góre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...