Skocz do zawartości
und3r

WWW.THECRIMS.COM - ciekawa i wciągająca gierka online;]

Rekomendowane odpowiedzi

:evil:

znowu mnie ktos napadł

mam pecha

chodze tylko po tweakowych raveach :evil:

nick jego to : kaciorro

zajebac sk****yna :twisted: jesli mozecie :D

stracilem przez niego 70 respa :x

60 sily (statsy) i troszke kasy

to sie robi troche wkurzajace

edit

- - - -- - - - - - - - - - - - - - - -

kaciorro dead : :twisted:

dzieki gangsta :D yeah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaknefein (PaFcio) zabili mnie, mam nadzieje ze jak uzbieram 50 respa przyjmiesz mnie z powrotem do gangu :)

Pewnie, ze przyjme, tylko prosze o podanie nicku :)

DrizeR wogole.... a zreszta nie bede Cie obrazal, niewarto. Tak, oczywiscie, to moj gang, jestem wielki gangsta i zaraz wszystkich powywalam i pozabijam w tym gangu :lol: :lol: :lol: Twoja wypowiedz: (Day 114 17:28) no i co ja na to poradze. Jakoś bede musial to przezyc. Ja sie grzecznie pytam, a Ty pokazujesz, ze Ci niezalezy na gangu, to cie z niego wywalilem. A wracajac do zabicia, to przeciez nie ja cie zabilem :/ Tobie tylko ze 200 respectu zabralem, ale co to dla Ciebie jak go tyle miales :) Jak Cie ktos zabil, to chyba nie jest moja wina??

PS. Teraz juz wiem, dlaczego Yoshi nie chcial byc leaderem, jak ktos z duzym respectem chce, to mu moge oddac te "zaszczytna" funkcje :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej Ruido wiem że nie lubisz ludzi z innych gangów, ale czemu zaatakowałeś kumpla z tweak.pl. To było trochę chamskie z Twojej strony.

kogo? Mozna dokladna ksywe ?
Jak się nie mylę to Ty jesteś Yoshi. A zaatakowałeś mnie. :evil: Ale w sumie nie ważne bo i tak już nie gram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej Ruido wiem że nie lubisz ludzi z innych gangów, ale czemu zaatakowałeś kumpla z tweak.pl. To było trochę chamskie z Twojej strony.

kogo? Mozna dokladna ksywe ?
Jak się nie mylę to Ty jesteś Yoshi. A zaatakowałeś mnie. :evil: Ale w sumie nie ważne bo i tak już nie gram.

Gdyby wiedzial ze jestes z tweaka to bym tego nie zrobil :| Myslalem ze kazdy z tweaka sie dolaczy do nas wiec lalem kazdego innego do okola :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi