berkut Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 brqt moj nick i czekam na przyjecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 mój nick swea, proszę o przyjęcie. [dodano] Właśnie przytrafiła mi się całkiem fajna akcja. Gram dopiero 2 dzień, więc miałem dopiero 2 panienki z środkowo niskiej części zarobkowej. Aż tu nagle pojawiła mi się louise. Niedosyć że jej niekupowałem to wogóle niemożna jej kupić. :lol: Tu macie zrzuta. www.swea.republika.pl/louise.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 nick - KonradziK respect-122 prosze o przyjęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 a tak pozatym to jest gdzieś jakaś ropiska ile trzeba mieć respektu, siły, inteligencji i jaką broń żeby można było obrabować poszczególne miejsca i niedać się złapać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 W grze kierujcie prosbę o autoryzację do PaFcio. On wam będzie rozsylał zaproszenia. Nasz gang jest na 4 miejscu !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Chlopaki mnie zaatakowal jakis klient - ksywa patryk355 nie wiem skad, ale stracilem 30 respa (ze 160kilku na 138), mozecie jakos pomoc? to mój kumpel :lol: :lol: tylko ze go na tweaku zbanowali....respecta miał 362 dzis gdy widziałem :P jest w gangu z moim drugim qmplem ktory ma respecta chyba 100...... wyskoczyło mi takie cos jak chce wejsc do pubu: You got kicked from the place since you run around like a junkie on speed. You cannot visit more than 1 place per crims hour. o so chossi? -------------- dobra juz wiem;] mam 32 respecta, niedługo do gangu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Chodzi dokładnie o to co jest napisane. Tylko jedno miejsce można odwiedzić (pub, impreza) w ciągu godziny - czyli 15 minut naszego czasu. Ja właśnie miałem 70 respektu, eagla, poszedłem da carding i siedzę do jutra. Poprostu super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 mój nick - grimlock1 czekam na przyjęcie.... respect narazie 50 :( ..(ale bede sie rozwijał ;d ) opłaca sie brac dziwki?...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Wszystko co przynosi Ci kasę się opłaca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 kurde, jestem uzalezniony, a detox 3000...a mam 850 :( kumpel mi pomógł, mam juz 17000 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaknefein Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Chlopaki mnie zaatakowal jakis klient - ksywa patryk355 nie wiem skad, ale stracilem 30 respa (ze 160kilku na 138), mozecie jakos pomoc? Day 126 16:15 Your friend patryk355 has died. You killed patryk355! 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 pomoze mi ktos nabic kasy? bo chciałem zaqpic fabryke :) Zaknefein masz jakies gg lub cos coby mozna było sie umawiac na napady itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaknefein Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 2534647 =mis= panienki dostales w jakims pubie w ktorym cpales. Nie ma nigdzie napisane i trzeba miec respa, sily, jaka bron itp. zeby sie napad udal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 musze sobie m4a1 kupic wkoncu i sprobowac cos wyzej niz stacja benzynowa :) niedlugo bede dobrym zolniezem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Wczoraj w niewyjasnionych okolicznosciach zostalem zabity.... Prawdopodobnie przez to, ze chcialem obrabowac Szefa Mafii. Przedtem jesli sie nie udalo, szedlem do wiezienia.. Wczoraj niestety padlem :(. Bug? R.I.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 dołanczajcie sie do napadu!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Chlopaki mnie zaatakowal jakis klient - ksywa patryk355 nie wiem skad, ale stracilem 30 respa (ze 160kilku na 138), mozecie jakos pomoc? Day 126 16:15 Your friend patryk355 has died. You killed patryk355! 8) 8) 8) 8) danke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 zrób ktoś napad na steven seagull! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Niezła akcja wczoraj miałem respa ponad 100 dzisiaj 66. Gdzie można poczytać czy ktoś mnie zaatakował ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaknefein Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Na gorze strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 na górze w oknie komunikatów pisze kto cię zaatakował ( na czerwono ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 spoko, tylko że tam odrazu już pojawiły się nowe wiadomości że gang planuje skok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 3 miejsce !!! :D jak to jest ze b4mc miał 5000 respa i w dwa dni nabił ponad 30000 ?? 8O yeah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 gral w kasynie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Dzięki niemu jesteśmy na 3 miejscu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 PYCOL11 zniżył mi rangę (z gangstera na robbera) przez swój atak. Może by mu tak ... :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 KONIEC GRY FAJNIE BYŁO :D może czas teraz na podsumowanie :?: THX wszystkim z gangu za wspólpracę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 wie ktos kiedy sie zacznie nowa edycja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Jak się zacznie nowa edycja to trzeba będzie wszystko od początku zbierać?? Wszystkie puby i fabryki się skasują? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaknefein Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 PYCOL11 zniżył mi rangę (z gangstera na robbera) przez swój atak. Może by mu tak ... :P :P 1202935[/snapback] PYCOL11 nie dozyl konca tej edycji the crims :D Pozdrawiam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...