Karuzo Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Moze ktos na ochotnika wejdzie na irc'u na kanal thecrims i dowie sie kiedy zaczynaja nowa edycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garman87 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Pisze na stronie Preliminary start date 7th-8th of January 00:00 Pozdro 4all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Pisze na stronie Preliminary start date 7th-8th of January 00:00 Pozdro 4all 1205841[/snapback] Dzieki za info, teraz jeszcze mi powiedz czyjego czasu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Dzieki za info, teraz jeszcze mi powiedz czyjego czasu ? 1206143[/snapback] Oczywiście naszego czasu. W czasie craimowym nie było dni miesiąca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garman87 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Z tego co pamiętam to w grze godzina 0 była jak u nas było około 1:00 w nocy więc myślę że teraz też tak będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Countdown to next gamestart: 21 minute(s) & 51 second(s) Mozna sie juz rejestrowac !!! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 ale wtrabejezysty robot ja go chce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Dlaczego jak chce wejsc, to pyta mnie o uzytkownika i haslo ? Edit: Wszystko dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 qwa nie da się wejść na serwer :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaknefein Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Dobrz dziala. Jedziemy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Czytaliscie w NEWS co zmienili?? Są facecie zarabiający na nierządzie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 mozna teraz rowniez zmienic nicka w szpitalu, przydatne jak sie komus podpadnie. Cena kupowania statow zalezy od respektu. Max. stawka w kasynie to 1mln. Skasowali kilka jezykow, pozostaly teraz tylko dwa. Wlasnie znalazlem: "A new round has started! IMPORTANT! If you have registered a user during the last round you don't have to register a new. Just login with our old username and password. Some updates: * Now you have to pay a operative cost each day for each factory, rave party or pub that you own. * The differences between pubs and rave parties has been clarified. * We have redesigned the respect calculation and drastically lowered money's impact on respect. * Instead of using codes each user now has credits that can be used to for example get out of jail. * Instead of dying you will now end up at the emergency where the nurses will do everything they can to get you back in shape. * Charactaristics now also has variable prizes to prevent people from getting to good Wink * Least but not last, male hookers are now available as requested from some players. That's it for now, feel free to use this forum to help each other with questions regarding The Crims!" Dodatkowo jest teraz forum: http://www.thecrims.com/forum/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 gramy gramy :D trzeba jak najszybciej 50 respa zdobyc :D gang zakladamy i jazda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ale lipton widzieliście ceny w pubach :( :mur: chyba poczeam pare dni :P B) Update: no i w kiciu za napapad na taxi <_< no good Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ale lipton widzieliście ceny w pubach :( :mur: chyba poczeam pare dni :P B) 1207789[/snapback] POLISH PUB ! NO.1 - Weed - $1 - Painkillers - $3 and LSD $8 Nie ma na co czekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 panowie koksujemy i zakladamy klanik forum.purepc.pl :E .... w tej parti tweak musi byc na pierwszej stronie .... :) przynajmniej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Mam prosbe. Moze ktos wypisac narkotyki w kolejnosci od najslabszego do najmocniejszego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zrobiłem taką liste kilka stron temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zrobiłem taką liste kilka stron temu. 1208206[/snapback] Czytalem temat, ale musialem to pominac. Przepraszam. Na przyszlosc jak by ktos potrzebowal to tu jest ta lista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 NIETYKALNI tweak.pl to moja propozycja, mój nick lomax72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 A wiecie na czym polega ten bug zeby zarabiac duzo kasy ? Moze ktos bylby laskaw sie podzielic, bo ja juz pare ladnych godzin czekam na maila, zeby sie zarejestrowac na forum, gdzie ten bug jest opisany i nie wiem czy on kiedykolwiek dojdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 po co mam go tutaj wklejac skoro popsuje wszystkim zabawe z dorabiania sie tego respecta ????? i kaski .... to bez sensu ... zobacz na ranking dwoch typkow ma 3000 respecta po 3 dniach crimsowych - lol juz wyslalem maila do obslugi zeby im te konta pokasowali .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garman87 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Kto załorzył gang?? Jakby co to nie zapomnijcie o starym dobrym gangsta-ziomie o kryptonicznym nicku Pok3mon który jakże wspierał gang w zeszłej edycji. :-P Czekam cierpliwie na zaproszenie. Mam nadzieje że otrzymam. Narra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qarius Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Witam wszystkich na forum. Właśnie "wpadłem" na ten topic :) Fajna gierka. PS. Jak będę miał 50 respectu to dodacie mnie do waszego gangu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Nom, ja też powoli zaczynam od babć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ja założylem gang, ale coś w tej edycji nie ma za dużo chętnych. "NIETYKALNI tweak.pl" Zapraszam wszystkich chętnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garman87 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Proponowałbym zmienić nazwe na poprostu Tweak.pl bo po pierwsze ładniej wygląda a po drugie silniejsze gangi wezmą nas za totalnych lolów i wszystkich powybijają żeby nam pokażać że jednak nie jesteśmy tak nietykalni. Ale oczwiście to moje skromne zdanie. Ktoś jest za ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Rowniez uwazam, ze nazwa powinno byc 'tweak.pl'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 I trzeba od nowa..... Jak bede mial te 50 respa to sie zglosze. Nazwa w sumie niewazna, ale samo "Tweak.pl" bylo ladne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 dla mnie to obojetne ale cos wolno resp leci :D mam 23 narazie jak bede miał 50 to przyłaczycie mnie nick to johnyboj jak w poprzedniej edycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...