m4r Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 nie w homies. W homies masz ludzi ktorych chcesz zeby byli twoimi "ziomalami". On cie spotkal np. w pubie, i jak potem wszedl w "assault" to mial cie na liscie do pobicia (nie homies). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Tweakowe knajpki :) People Can Fly ents rave LOMAX mars jak kogos pominąłem to sorry, i niech sie dopisze!! Kupowac w Tweakowych knajpach, ku chwale gangu :):) POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 coś mało ludzi jest teraz w gangu :( szkoda bo rzadko tu morzna kogoś spotkać na forum w gangu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Tweakowe knajpki :) People Can Fly ents rave LOMAX mars jak kogos pominąłem to sorry, i niech sie dopisze!! Kupowac w Tweakowych knajpach, ku chwale gangu :):) POZDRO 1219110[/snapback] W zupelnosci popieram :D. U mnie na razie tylko weed od dealera i Painkillery z fabryczki, ale to sie poprawi. Qrde giera naprawde mnie wciagnela :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 =--LabPub--= troche tam jest towaru popeye Rave Party i tu tez troszeczke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 jak szybko stamina sie odnawia i jak to wspomagać ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 witam w gangu, moj nick to ReaperEvo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Tweak.pl PUB weed 6$ LSD 14$ Mushrooms 8$ Opium 30$ Hera 150$ ciagle nowe drugi, niedlugo otwieram tez rave ZAPRASZAM!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 jak szybko stamina sie odnawia i jak to wspomagać ? :D 1219419[/snapback] reaper evo ty gnoju lysy, czemu zes mnie napadl??? teraz przechlapane bedziecie miec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 ja zmienilem troszeczke taktyke :E i jestem w [ LITHIUM ] [ POLAND ] z batii karn'em i reszta ... a co do pubow to moege was zaprosic do siebie wystarczy wpisac w szukajce letrev na rave i opium za 15$ hera po 60$ ... codziennie okolo 500 hery i 1000 opium ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 reaper evo ty gnoju lysy, czemu zes mnie napadl??? teraz przechlapane bedziecie miec... 1219882[/snapback] w gierce jestem tomcat i na nikogo nie napadłem jeszcze z wyjątkiem babć i taksówkarzy I rodaków nie napadam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 no to mozesz tylko pogratulowac reaperowi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Gielda nam sie tu robi :-), to ja zaprosze na sowj rave - Tweak.pl - ents rave: na razie tylko: Weed po 7$ Painkillers po 4$ niedlugo Booze.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 rave juz otwarty Tweak.pl Rave - ceny jak u dealera, spore zapasy drugow ZAPRASZAM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 a ja z innej beczki- jak ktos nie wie jak sie liczy czas w thecrims, albo ma klopoty z matematyka- zrobilem skrypt: http://modness.prv.pl/other/thecrimscalc.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Mam prośbę, mógłby się ktoś zająć zolbart > bije naszych - Polaków. Koleś ma 775 respektu :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Xanagaz, nikt w tweaku nie ma jeszcze takiego respa, ale jak bedziemy silniejsi to czemu nie :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) Hejka :) Wlasnie odpalilem CC Cheap Club [Tweak] Cene bede sie staral jeszcze obnizyc... W kazdym razie zapraszam! :) Trzeba przeciez wspierac Przyjaciol z Tweak'a :wink: Entrance: $49 Weed $5 Pain $5 Booze $5 Mush $5 LSD $7! Amph $15 (sold out) Edytowane 16 Stycznia 2005 przez marcellus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Macie jakiś sposób na dziwki?, ja dopiero jedną miałem, mam 42 respa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Ale chamstowo z qpowaniem statów miałem respa 197 a po qpieniu 99 siły mam zaledwie 170 i mi inteligencja spadła ze 130 na 75 :( teraz zbieram na nią kase :D To chamstwo jak się nie patrzy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) Mam cy latka, cy i puł. Siegam renkom ponat stuł. Moge juz do wasego gangu? Moge? mogemogemogemogemoge? Proooose :) Ja tak ladnie prose. Bo jak nie to pojde do konkurencji :P P.S. nick jak tutaj. Edit... thx. Edytowane 16 Stycznia 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Chce do gangu Ksywka Siny27 Res:150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Kto ma z was najwyższy resp??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 TOMCAT PROSI O ZAPROSZENIE DO GANGU SZALONYCH TWEAKOWCOW. Ciekawe czy da się podkęcić mp5? :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Yoshi, moj kumpel (nick Troy, reps 96) posłał autoryzacje. Wyslij mu zaproszenie do gangu, plizz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) Nick: PrzemyslawCiezki (resp 60+) Co: prosi o przyjecie. Jakby ktos mogl wyslac zaproszenie :) Edit: done, THX. Edytowane 17 Stycznia 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Wam tez teraz nei chodzi strona?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Jezeli chodzi o Crims, to przedtem robili cos z serwerem, ale teraz dziala. Jezeli o Tweak, to... mialem przed chwila maly zwieszek :) (2 many usrs). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 mi tez stronka nie dziala :. Ja chce grac :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 mi tez nie chodzi, takie cus wyskakuje: Warning: main(languages/pl.lang.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/virtual/site1/fst/var/www/html/includes/langswitch.inc.php on line 66 Fatal error: main(): Failed opening required 'languages/pl.lang.php' (include_path='.:/php/includes:/usr/share/php') in /home/virtual/site1/fst/var/www/html/includes/langswitch.inc.php on line 66 Wie ktoś co trzeba zrobic?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...