Maker Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Wydaje mi się że liczy się średnia ;p Ale nie daje głowy ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Dobra a jak szybko można zrobić duży respect ?? i dużą kase ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Dla kasy najlepsze są napady z gangiem. A respekt najlepiej samemu kraść ;p ( ważna jest też siła ... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Właśnie poszedłem siedzieć dobrze ze 8085 dolców starczyło na łapówke A jak jest z pubami trzeba je bardzo reklamować jakie dochody można mieć z pubu na dzień takie realne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) duża reklama to w tydzień 120000 zarobisz ;p Najlepiej stałych klientów znajdź ;p Do mnie ludzie wracają często ;p Musisz mieć niskie ceny i nic nie brać za wstęp. Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Maker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 A jest jakiś rodzaj napadów który daje dużo respectu ?? albo moze zwiększenie inteligencji itp. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 duzo respektu daje seagull :) a inteligencja to panie w szpitalu.... pomscicie mnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 pomscicie mnie? Jak dadza rade... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Hej zna ktoś qaz-a przed chwilą mi w<span style="color:red;">[ciach!]</span>lił może ktoś mnie pomści koleś ma prawie 1000 respectu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 boofi kiedy opuszczasz placowke medyczna? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 ja tez zaraz wychodze... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t100 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 dodajcie mnie do gangu :D moje acc yoshi289 a oto statsy: yoshi289 Gangster Cash:$264 682 Respect: 421 mam 2 rave party - darmowe wejscie i drugi po najnizszej cenie jaka moze byc ustawiona :] >>> mango rave party oraz free kingdom pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Mowilem resp rosnie najszybciej w cacynie ! 1mln = 100 respektu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 @ sliQe, No co Ty?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 cicho napi ;] - mowie jak jest , bo nieczyta koles nawet ostatinej strony i pytania te same sa ktore byly poruszane wczesniej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Beznadziejny serwer mają. Co chwila jakiś błąd :mur: :cry: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t100 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 update to nie blad :P wprowadzaja jakies tam zmiany...albo scieme puszczaja ze updata robia ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Kto jest lidere Kings of Honor albo Polish Niggas?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Do jakiego gangu należy qaz ?? zna go ktoś może ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Jest ktoś z gangu Polish Niggas na forum?? Jak jest to niech poda gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Nie wiem ale mu włoiłem!!! KOMUNIKAT! W DNIU DZISIEJSZYM EKIPA TWEAK.PL ZŁOIŁA MASAKRATORS TO BYŁA MASAKRA! CDN.... STRACILIŚMY ! ZAWODNIKA- net mu padł na czas walki, jutro wraca! Sam mam kilku zmasakrowanych na koncie! TWEAK.PL wymiata!!! i mści się srogo za krzywdy- za zbrodnie DMOB-a będzie cierpiał jeszcze długo gang Masakrators. Zwycięstwo dedykuje Yoshiemu, naszemu 1 bosowi! :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) Przylaczam sie do wypowiedzi poprzednika, dzien dzisiejszy rowniez przyniosl straty, ale oplacalo sie :). Zainteresowani wiedza o co chodzi, a Ci ktorzy nie wiedza (MASAKRATORS), dowiedza sie w swoim czasie :). Btw. z dniem dzisiejszym nie mam juz ksywki napi, bo kol. TRZECIAK mi ja podprowadzil na swoim drugim koncie. ps. Zabicie Yoshiego bylo waszym bledem. Edytowane 28 Stycznia 2005 przez napi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 no jak tam reaperevo ile staciki spadly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 sila 10, tol 10 bodajze tez a respa nie liczylem ;] No coz, w koncu i na mnie sie znalazl bat :) W koncy to tylko gra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boofi Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 sila 10, tol 10 bodajze tez a respa nie liczylem ;] No coz, w koncu i na mnie sie znalazl bat :) W koncy to tylko gra ;) 1241296[/snapback] i trzeba było się zaczynac ? a ze szpitala szybko sie z pomocą sms wychodzi - zamiast 2 dni 1 godzina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 W jakim gangu jest lajek?? Pobił mnie i za to zginie :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Co oznaczają te gwiazdki obok niektórych ksyw w gang center albo homies?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Co oznaczają te gwiazdki obok niektórych ksyw w gang center albo homies?? 1241819[/snapback] Że osoba ta jest aktualnie zalogowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 chlopaki co z gangiem? Dodalem pkp78 do homies wyslal mi zaproszenie, ale nie moglem zaakceptowac, teraz nie mam pkp w homies i nie moge go dodac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 pkp = DrFeelgood :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...