baca_18 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Kto ma konto z MySQL, niech wali do mnie na prv, bo te forum napiego jest do pupy wgole na nie wejsc nie mozna. Moglbym postawic lepsze wiecej szczegolow na prv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 boofi: to tylko gra, co z tego ze wirtualnie mi napukal, jak w realu moge z nim wypic piwo? A do szpitala nie trafilem wiec... Owszem, szybko sie wychodzi, ale mnie nie stac na to zeby bulic tyle kasy na SMS zeby wyjsc ze szpitala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Teraz juz nie jest zle zrobili za 1,22zl wiec sie jeszzce opyla. BTW: wczoraj wydalem ponad 8zl :wink: za pierwszego zaplacilem ponad 7zl no a drugi juz light'owo 1,22zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elessar1985 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Gram w gre pare dni, mam ponad 200 respa ,wiem ze to nie za duzo ale dopiero zaczynam , moze przyjmiecie mnie do gangu userow tweak.pl ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elessar1985 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Jesli leader tweak.pl zechcialby mnie przyjac , podaje dane: nick: elessar1985 respekt 250 Ewentualnie moglby mi ktos podac nicka leadera gangu tweak.pl wtedy moglbym sam z nim pogadac. Pozdro dla wszystkich userow naszego forum :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Gadaj z: carlitos69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 prosze o ponowne dodanie do gangu nick raiden resp 308 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 j.w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 a ja siem zareklamuje ;] robie siec pubow ;] narazie mam dwa light drugs i strong drugs ;] wszystko z wlasnych fabryk. narazuie w light mam booze i lsd jutro beda grzybki, a w strong narazie tylko heroina jutro dostawa amfetaminy ;] wszystko zawsze po najnizszych mozliwych cenach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 @ baca_18, Co Ci sie w nim nie podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Napi , niewczowaj sie tak ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*dNs* Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 można do gangu się przyłączyć ? dddNsss Kingpin Cash:$150 Respect: 510 Spirit: Very high i mam najlepsza broń !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 prosze o ponowne dodanie do gangu nick raiden resp 308 broń mean gun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 można do gangu się przyłączyć ? dddNsss Kingpin Cash:$150 Respect: 510 Spirit: Very high i mam najlepsza broń !!! 1245818[/snapback] dodaj czendlera do hommies! i witamy nowego członka gangu! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho13 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Ojojoj... Co jest doktorku :blink: :lol: ? Własnie wasz szpiego " Władzimierz " leci z gangu... możecie go już przyjąc... PS: Tomcat, bucu zmien podpis bo DMob'a już nie ma :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Ciacho13, ofiaro wlasnej glupoty, sam zmien podpis :lol: :lol: :lol: A3200+(QC-80Alcu)@AbitNf7 rev2.2@3*256KVRPc-2700@ST3120026A + ST317204A@GeForce 2Ti@ Inspire5100@SyncMaster753s@SbLive!5.1@LGGce-8160B+Drd-8120B@Tagan 380 Watt@KBS-835RP@Hp5150@ Członek Masakrators... DMOB - THE CRIMS - The Life of a criminal.... Dowaliles ze az spadlem z krzesla. Okulisci w publicznej sluzbie zdrowia sa (jeszcze) darmowi. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Ciacho dobre oj dobre Włodziemirza chętnie przyjmiemy przyda sie gość z taką siłą. Skontaktuj go ze mna :lol: A nasza wtyka i tak cie zalatwi juz niedlugo wiec bój sie bój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) prosze o ponowne dodanie do gangu nick raiden resp 352 broń mean gun już czekam 3 dzień i nic :? a już nie moge się doczekać pierwszego Seagulla :D Edytowane 31 Stycznia 2005 przez Raiden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) Stracilem cos ciekawego? Mowa o jakis spiegach... oj do czego to doszlo ;) MASAKRATORS ;) Edytowane 1 Lutego 2005 przez napi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dash Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Siema mam pytanie przeposcmy ze mam 1500 respekta i 400 sily i napadam na kolesia ktory ma 800 respektu i 700 sily to uda mi sie go zlac czy on mnie zleje ?? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redman Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Czesc... Chciałbym dołączyc do was do gangu! Mój nick ReDMaan Mój resp to narazie tylko 1030 ... ale jeśli mnie weźmiecie to sie szybko poprawię... Dziekuje z góry Powiedzcie kiedy juz bede mógł do was dojsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoamurath Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Witam, jestem nowy mam pytanko gdybym teraz napisal ze chcialbym do was dolaczyc jak szybko bym dolaczyl? Z góry thanx za szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Ja czekam 4 dzień :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 a ja wlasnie spadlem z krzesla, jak zobaczylem polska wersje :D Nadaje sie do toppicu smiechu za niektore teksty. planujesz rabunek - jan kulczyk <--- :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Tłumaczenie dobre ;> btw: chcecie mnie (musicie mnie chcieć)? ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 ParanoiK masz nick jak tutaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Nie da się ukryć ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Nie no polska wersja jest znacznie lepsza niz sie spodziewalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Szczerze mówiąc angielska wersja wg. mnie lepsza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Wiadomo, ale i tak należy im sie respect;] Bo mogli to niezle zwalic;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...