phobosq Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 kto teraz rzadzi gangiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 te konto które jest sprzedawane spuscilo mi taki lomot ze mi sie na 2 dni grac odechcialo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 prosilbym dodanie do gangu tweaka moj nick fr3zer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 fat_edgar wykup sie z wiezienia a odzyskasz czesc respa. wjebalem kulczyka w gangu tweak.pl i jezu ile ludzi z morda do mnie, spelnialem warunki na kulczyka wiec ocb? Tegoz sie balem, niektorzy nie potrafia wspolpracowac w teamie. omg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zimny1 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 do gangu tweaka mozan się przyłaczyć moj nicka zimny1 a gierka wypas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fat_edgar Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 hmmm ciekawy czy to prawda. mozna by kupic i miec wtyke w tamtym gagnu :):):):) kto ma na zbyciu 50zł? 1262034[/snapback] Tak sie sklada, ze wlasnie jestem w tym gangu :wink: Nuttie - dzieki, juz jakis czas temu skapowalem o co chodzi. Starczylo, ze wzialem kase z banku na lapowe i prawie caly resp wrocil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifmeister Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) prosze o przyjecie mnie jesli jest taka mozliwosc jeszcze :> moj nick Stifmeister res 73 - MP5 z gory dzieki . Edytowane 8 Lutego 2005 przez Stifmeister Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batrek Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 czy granie w te gre cos kosztuje???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Yo check it out: ARTYKUŁ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Czy zdajecie sobie sprawe, że zarówno polska wersja językowa, jak i ten art powstały w dużej mierze dzięki nam? :mrgreen: Zanim zapodałem tutaj linka do crims'ów nie było tam tak dużo polaków :D :twisted2: :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasK Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Też proszę o przyjęcie Nick: MarasK Broń: Shotgun (chwilowo) Panienki (i panowie :)): 5 Resp:64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 no to zobaczymy jaki ze mnie jest bandzior......... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifmeister Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 jak to jest z tymi kredytami?? jak je mozna zdobyc, czy tlyko przez sms?? jesli tak czy wogole jakis dziala bo wiem ze niekazdy w PL trybi jesli jest jakis dzialajacy to prosze o podanie i jaka cena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 ja terz poprosze do gangu resp 260 bron: mean mashine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) Nie wiem kto szefuje w gangu pruszkows... Tweakowskim ;) ale postawic sprawe jasno: Czy dla płotek mojego pokroju(resp:69,snajperka) jest miejsce w gangu? Jeśli tak, to kogo mam dodac do znajomych? Jesli nie, to takim płotkom pozostaje odpalenie wlasnego gangu... :( UPDATE: ktos sobie przekopiowal moje pytania z odpowiedziami w swoje forum :) : http://www.swietne.info/viewtopic.php?t=12 I juz nie chce do gangu :) Edytowane 9 Lutego 2005 przez lukecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) @ lukecz, Lada dzien ma powstac przedszkole dla slabszych. Edytowane 9 Lutego 2005 przez napi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Yo check it out: 1264184[/snapback] Osobiście żal mi tego Pana, chyba miał ciężkie dzieciństwo <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 damnit.... za zrobienie wozu dostalem raz 100 a za drugim razem 17 baksow... bieda..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 cholera kto jest tym CL gangu ????????? ;]]] ja chce grabić i mordować ;]]]]]]]]]]] resp: 130 raygun do kogo pisać ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifmeister Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 raz za biedronke mam 4tys a raz 1,5 :] a to roznie ehheh to wybieraj lepszse furki a nie jakies maluszki ehehehehe Ludzie ten gang Tweak jeszcze zyje?? kiedys rekrutowaliscie lud a teraz cos spokojnie jest :>:>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 gang ma sie dobrze- no spadliśmy na miejsce ale i tak jest ok! tylko teraz skrupujatniej dobieramy ludzi bo sie szpicle mnożą :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 no chyba mnie za szpicla nie macie ? ;] mów do kogo sie zgłosić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Możecie mie dodać do gangu: nick: Siny27 res: 1700 jak narazie bo ostatnie osporo zainwestowałem w statsy i fabryczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 jak dobije dzisiaj do 50 to bede chcial zrobic cos swojego... taki clanik dla noobow.. co by sie szybko chcieli wzbogacic.. jesli jest ktos chetny to niech sie wypowie... zrobimy pare skokow i zobaczymy jak to idzie... mam nadzieje ze za szybko w pierdlu nie wyladuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonskee Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 jak dobije dzisiaj do 50 to bede chcial zrobic cos swojego... taki clanik dla noobow.. co by sie szybko chcieli wzbogacic.. jesli jest ktos chetny to niech sie wypowie... zrobimy pare skokow i zobaczymy jak to idzie... mam nadzieje ze za szybko w pierdlu nie wyladuje 1266205[/snapback] hej, ja bylbym chetny, spcjalnie sie po to na tweak.pl zarejestrowalem :] nick: Vonskee resp: 52 (w tej sekundzie,za chwile bedzie wyzszy :] ) bron: Glock (zbieram na Sniper Rifle) PS jak ewentualnie moglbym doalczyc do Twojego gangu? -musielibysmy sie spotkac najpierw w jakims pubie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 spoczko nie ma problemu... dogadamy szczegóły na priv albo gg i zrobimy cos razem.. ja nie dlugo tez dobijam do 50 jak juz cos bedzie to dam ci znac...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonskee Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 czekam,chociaż teraz updatują serwer i nie można grać .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifmeister Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 jestem ciekaw co takiego wnosza te update :|:| powinni je robic w nocy kiedy mniej osob gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Dodają nowe serwery znaczy się ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonskee Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) no, w ciagu dnia jest ponad 3000 userow, a ok. 4 nad ranem z 200-300. update'ują pewnie po to,żeby wyeliminować bugi (na http://al0th.org/forum/viewtopic.php?t=837 podają niektóre) bo w trakcie gry przecież zasad nie zmieniają EDIT: ee, jakos dlugo mi sie zeszlo z pisaniem tego posta i na dodatek pod wzgledem zawartosci uzytecznych informacji zostalem przebity ;] Edytowane 9 Lutego 2005 przez vonskee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damqq Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Prosiłbym o przyjecie do klanu moj nick: Damek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...