ur8an Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) Dajcie cynk jak załozycie.. ;] Choc mam dopiero 158 respa... Poki co polecam swoj Klub "GCE".. Ceny umiarkowane ;) Przykładowe ceny: Koka - 70$ Amfa - 81$ LSD - 12$ A stuffu jest wiecej of kors :) Edytowane 6 Maja 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Wam też The crims obrzydliwie wolno działa i często pisze "server busy try again later?" :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 tak :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 mnie jedno zastanawia , nowa runda trwa 2 dni ( 8 w thecrims) a niektórzy mają już ponad 1000 respa !?!?! jak to możliwe żeby w tak krótkim czasie tak się rozkręcić, ja w tej rundzie mam dopiero 62 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 mnie jedno zastanawia , nowa runda trwa 2 dni ( 8 w thecrims) a niektórzy mają już ponad 1000 respa !?!?! jak to możliwe żeby w tak krótkim czasie tak się rozkręcić, ja w tej rundzie mam dopiero 62 . 1430696[/snapback] kupuja kredyty...innego wyjscia nie widze, moze ktos zna inny sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 no właśnie , ja jeszcze ani jednego nie kupiłem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 To jak robicie ten gang Tweak.pl czy nie <_< Czy jeszcze za wczesnie? No i od ilu mniejwiecej respa przyjmujecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadzior Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 http://www2.thecrims.com/?rid=210407 prosze kliknijcie, bnie mam was za frajerow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 ta gra jest zenujaca :) coraz gorzej chodzi, duzo bledow i w ogole juz ciekawa nie jest, a szkoda ;] mysle, ze po czesci zawodnosc ja zabila ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Cały stary składzik tweka zapraszam na ogame.pl ciekawa gierka a crimsy sie już pewnie większości przejadły! Edytowane 8 Maja 2005 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaczorek Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Ej skoro juz przestajecie grac a u mnie wszyscy kumple w to popieradalaja i chce ich schlostac, macie jakies bugi ?? B) Pzdr ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Jeśli jeszcze komuś chce się w to grać to założyłem gang tweak.pl. Chętnych zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk355 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ja bede chetny do gangu od nowej tury :] muj name maddark :) Moze ludzie z pierwszej edycji mnie pamietaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ja cie pamietam mad :P ja tesz do nowej edycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Moj nick "Sekman". Dodaj mnie do gangu. Narazie mam malo expa ale rosnie szybko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F L U C K Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 to jak panowie z tym gangiem bo ja tez chetny jestem :wink: moj nick to Flaqs. poki co z respem srednio ale rosnie stale :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Witam, to co z tym gangiem?? Jestem chetny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 ZOBACZ Ludzie zapraszam do mojego gangu! Mowcie na priva!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 gra ktos jeszcze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Przedstawic wam w skrocie gre? Atakujesz babcie, cpasz. Atakujesz babcie, cpasz. Atakujesz babcie, cpasz. Atakujesz babcie, cpasz. Idziesz na detox Atakujesz babcie, cpasz.Atakujesz babcie, cpasz. Atakujesz babcie, cpasz.Atakujesz babcie, cpasz. pozniej robisz gang i tez atakujesz ale wieksze rzeczy. w sumie MONOTONIA I NUDA!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 spoko :P zapytałem tylko czy ktos jeszcze gra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 A ja napisalem ze ta gra jest nudna ;p a ludzie co w to graja to chyba dla wygranej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 A ja napisalem ze ta gra jest nudna ;p a ludzie co w to graja to chyba dla wygranej... 1686605[/snapback] Ja nie gram dla wygranej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Toratoratora .... NEKRO a jak ! :D Ozywiam bo nowa rynda startneła sie normalnie pare dni temu i niech ktos zalozy gang to sie joine do niego ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Dobra zakładam gang Tweak.pl kto chce to zapraszam ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Ja niedługo będe mógł dojść ;] [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 a może by tak reaktywaować się jako PURE GANG w nowej edycji ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Jestem za . Samotnie jakoś ciężko się gra - narazie odstawiłem TC po jakiś 2 tyg. grania po tym jak 3 razy pod rząd dostałem w 4 litery ( w tym raz od Polaka ). Może w gangu będzie lepiej . P.S. Dla grajacych w TC może być przydatny ten link ( sporo ludzi już pewno o nim wie ) : http://thecrims.org/ P.S. 2 . Do końca rudny zostało 20 dni , możemy gang założyć już teraz . Edytowane 15 Lutego 2007 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaczęła się nowa runda :) Ktoś gra? Jak coś to założę gang PPC tylko ze szpitala wyjdę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Ja se założyłem konto demon92PPC z chęcią dołącze do klanu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...