Skocz do zawartości
und3r

WWW.THECRIMS.COM - ciekawa i wciągająca gierka online;]

Rekomendowane odpowiedzi

kurde. nawet matoła nie znam. w rave go spotkałem i już mu sie coś kuźwa nie podoba. mysli kabat że mam 65 resp to może robić co mu się podoba. proszę o czlonkostwo w gangu. w związgu z ostatnimi wydażeniami w gangu zapewniam, że znam swoje miejsce w szeregu. :wink:

moja ksywka to "sysak" nie "sysak13"

Edytowane przez Sysak13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

baca_18 napisał(a):

ciacho tych kolesi juz nie ma w gangu. :wink:

1231427[/snapback]

Baca, wiem że nie ma, ale te buce mi łomot spuścili jak byłem słaby ok. 120 respa a przez psychola na 4 dni(jeden normalny) w szpitalu wylądowałem, więc jak dorwę buca to zabije...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co masz do nas ludzie przychodzą i odchodzą.... A Yoshi był bardzo fajnym szefem mimo,że żadko grał i był bardzo słaby

Ale teraz to macie problem ludzie u mas zaczynaja pakować, kilku ma sporo ponad tysiac czy 2000 siły i pakują dalej!

Edytowane przez 99tomcat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciacho13 napisał(a):

Baca, wiem że nie ma, ale te buce mi łomot spuścili jak byłem słaby ok. 120 respa a przez psychola na 4 dni(jeden normalny) w szpitalu wylądowałem, więc jak dorwę buca to zabije...

1231437[/snapback]

Skoro wiesz ze nie ma to po co te waty?? Sam chyba nie wiesz o co ci chodzi :wink: I przez to zapewne nie tylko tobie sie oberwie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kazik2000 napisał(a):

Kurde, grałem w kasynie i crimsy siadły... mam nadzieję że mój resp na tym nie ucierpi...

1231602[/snapback]

kurna czemu jeszcze do gangu nie wróciłeś???

teraz pkp78 jest szefem i do niego po zaproszenie wal!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no moj kumpel tez sie probowal zainstalowac w grze, i troche byl zdziwiony ze mu jeszcze mail nie przyszedl po 24h.

Moze cos im sie poknocilo z wysylaniem maili i jeszcze nie naprawili, albo przysla dopiero na nowa edycje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to sie dzieje gram juz 15 minut i ze 20 blackjackow mialem ->> BLACKJACK You win $1000000 jeden z nich :D

A tak w ogole to odechcialo mi sie grac i tak - a wejde przewale cala kase i koniec , wyciagnalem 100k i przegralem , ide do banku wyciagam 60k i tak juz do 4mln dojechalem :] i + 400 resp wpadlo ; p i znowu + 300 jeszcze :D

Przybywam sie pochwalic - sliqeajt

Godfather

Cash:$8 199 990

Respect: 1057

AAAAJT ! ?

Balance

$9 569 970

sliqeajt

Godfather

Cash:$9 869 970

Respect: 1224

Edytowane przez sliQe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej goscie z tweaka zaatakowali ?? mnie pozabijali hamy jedne (tylko na squere sięz paru loli zbijałem i jak sprawdzałem jakiego mają respa mnie dopadli :lol: ja już w to niegrałem bo popadłem w nałóg hazardu :D a wy co nawet mnie pomścić niemogliście :P za tego supertypka i kogoś tam jeszcze a tak wogóle kto jest teraz liderem ??

A i mam pytanko jakim cudem mi usuneło 1 fabryke i skasowało panienki , czy ktoś zna moje hasło czy to jakieś bedy na stronie ?? :/

wam też to się przytrafiło czy tylk ja mam takie przewidywalne chasło <_<

Aha pewnie uważacie że se zmyśliłem napady to ci co pamiętają miałem respa ponad 560 !! a teraz prosze bardzo

maddark

Gangster

Cash:$100 000

Respect: 367

Spirit: Very high

PO napadach ledwo co mi zostało 400 i poszedłem do kasyna i się doprawiłem :D

ale ostatnio wygrałem pół miliona :blink: czemu mnie wyrzuciło z gangu ??

Edytowane przez j@k@ł@

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ćpanie ;p Polecam:

mkr Rave Party #1

mkr Rave Party #2

mkr Rave Party #3

Wszystko jest tam najtaniej jak można. Wstęp gratis ;p

Do ~16:30 był błąd i można było dodać sobie 2 staminy po każdym kliknięciu w search ;p ale już naprawili. Pozostaje wizyta w tanim Rave Party ;p

Amphetamine $13

Opium $15

Magic mushrooms $4

Cocaine $30

LSD $7

Heroine $60

Ecstacy $9

Booze $4

Weed $3

Painkillers $3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi