m4r Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) ale jest jeszcze kilka bledow. Literowki, przycisk do wyslania wiadomosci "wiadomosci wyslane" i takie tam ;) edit... ale za siga... tfu! Kulczyka duuuuuzy respect. Swoja droga- ciekawe kiedy powiedza o tej grze w wiadomosciach albo napisza w gazecie. Juz widze armie moherowych beretow z RydzykStacji: "to demoralizuje!","to dzielo szatana i masonow!". :lol: Edytowane 1 Lutego 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t100 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 dodajcie goscia o nicku desalph z gory dzieki :] polska wersja lepsza niz oczekiwalem - ale i tak wole angielska ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Dzień 88 01:32 Zostałeś aresztowany! Dzień 88 01:30 Zostałeś zwolniony z więzienia! Dzień 88 01:29 Zostałeś aresztowany! Dzień 88 01:29 Zostałeś aresztowany! Dzień 88 01:28 Zostałeś aresztowany! Kto mi powie o co chodzi? :> Znikają mi panienki i bronie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzych650 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Dzień 88 01:32 Zostałeś aresztowany! Dzień 88 01:30 Zostałeś zwolniony z więzienia! Dzień 88 01:29 Zostałeś aresztowany! Dzień 88 01:29 Zostałeś aresztowany! Dzień 88 01:28 Zostałeś aresztowany! Kto mi powie o co chodzi? :> Znikają mi panienki i bronie ;] 1251720[/snapback] Zemsta masakratorsów ;) Pozdrawiam P.S. Już jest ok B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) lol Zostałeś zbanowany do 2005-02-03 01:18:01! (ja tylko robiłem reklamę mojego rejf party ;] ) btw. dlaczego w polskiej wersji więcejzarabiam na napadach ? :lol: za porwanie dostawałem ~9k a teraz ~12k ;] Edytowane 2 Lutego 2005 przez kamilwrc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 dodajcie mnie do gangu: sysak 200pkt. resp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Kolejny raz prosze o dodanie do gangu. nick raiden resp 404 broń mean gun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spo Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 proszę o dodatnie do gangu nick: spo resp: 50 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redman Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Czesc :( Czemu wywaliło mnie z gangu ? przecież nic nie zrobilem , nie babrałem akcji ani nic ? Moze mi to ktos wyjasnic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Bo wtyka z Masakratorsow jestes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Ja tez bym prosil o dodanie do gangu Tweak'a login minister resp 75 Pozdro! Edytowane 4 Lutego 2005 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaquero Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 witam jezeli mozna to rowniez chetnie bym sie do Waszego gangu przylaczyl res 428 nick vaquero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 "Zostałeś zbanowany do 2005-02-04 17:20:05!" Nic nie zrobiłem (nie spamowałem nigdy). Chyba znowu jakieś bugi <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) Bugi nie bugi chamstwo i tyle! Poszedlem dzis do szpitala, w pracy nudy, wysle sms coby se grac dalej. Credita nie dostalem. Pytam na czacie ile trzeba czekac, odpowiedz - nie przyznaja za polskie sms-y bo jest ANTYPOLSKI admin. Odpisalem wiec, ze trzeba na cieciucha zlozyc skarge bo to zlodziejstwo. 5 sekund pozniej - ban na 24h :angry: Co to do #$%@ ma byc?? Kumpel gada ze 2 smsy wyslal i creditow null. Zlodzieje i tyle!!! Ciekawe czy odpowiedza na maila z mala wiazanka. Edytowane 4 Lutego 2005 przez GregK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoamurath Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Witam, chcialbym dolaczyc do waszego gangu, nick Hoamurath res 330 sila 340 mean machine, jesli ulatwilbym sprawe to prosze o podanie nazwy lidera to sam go dodam do kontaktow. Z góry dziekuje . Hoamurath. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Panowie moj nick to Nuttie, moj gang sie rozlecial mam 420 respa i staram sie codziennie grac. Prosze o invitea albo namiary na kogos kto zarzadza gangiem. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Zatrudnij kogoś, kto pomoże ci uciec! Koszt to 1 kredyt. Kup 1 kredyt wysyłając SMS o treści GET CREDIT 1 na numer 44380. Cena: 7335. Masz 3,66 PLN kradyt(ów). Kocham tłumaczenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) buahahaha.... swoja droga to dzisiaj serwery im padaja na potege... w sensie zapchane sa.... Edytowane 5 Lutego 2005 przez odbytorq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaquero Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 mam nadzieje ze sie nie narzucam ale czy przyjmujecie jeszcze kogos do gangu? mam res 504 prosilem o dodanie juz wczesniej ale nikt sie nie odezwal. jesli istnieje mozliwosc dolaczenie to ja chetnie nick vaquero. albo niech ktos da jakis namiar zeby sie dolaczyc. dzieki, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Dzień 103 03:57 Lider Twojego gangu nie żyje! Dzień 103 03:56 Twój przyjaciel VOLVOT5R wylądował w szpitalu. :angry: czyli znowu wszystko od początku trzeba będzie zakładać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRZECIAK Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Dzień 103 03:57 Lider Twojego gangu nie żyje! Dzień 103 03:56 Twój przyjaciel VOLVOT5R wylądował w szpitalu. :angry: czyli znowu wszystko od początku trzeba będzie zakładać 1258823[/snapback] O jaaaaaka szkoda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoamurath Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Jeszcze raz chcialbym prosić o przyjęcie do gangu, nick Hoamurath resp 420 mean machine. przepraszam jeśli się narzucam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 kto jest obecnie CL ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fat_edgar Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 A ja wlasnie sie zalamalem i nie wiem co robic. Mialem 986 respa i po nieudanym napadzie na Seagulla aka Kulczyka, trafilem do wiezienia i resp spadl do (sic!) 94 !!!! depresja miesz sie z kur**ca. Nie wiem kompletnie co jest grane. Jak to jakis kolejny bug to wymiekam.... HELP ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) 1. Przy jakiej Charyzmie mozna wogole pomyslec o rozgladaniu sie po dyskotekach za darmowymi prostytutkami (dopiero zaczalem, mam 13 charyzmy, 14 respektu)? 2. Skad mam wiedziec ze takowa otrzymalem?(jak wejde do dyskoteki/pubu cos sie wyswietli, czy musze nic sie nie wyswietla i trzeba sprawdzac opcje Prostytutki czy cos sie nie pojawilo?) 3. Dyskoteki/puby gdzie prostytutki mozna spotkac za free to? 4. Na samej gorze pisze u mnie: "Spotkales goscia imieniem xxx".. Mam go teraz w znajomych - czy to oznacza ze on tez mnie ma w znajomych i moze mnie dojechac gdy bedzie chcial? (mam 14rsp, on powyzej 200, wiec nie byloby z tym problemu) 5. Czy ten pseudo-czat ze skweru ma dzialac tak ze co jakis czas mam odswiezac strone(F5)? 6. Jesli ktos juz pytal o to to przepraszam (przegladalem do 10 strony, potem wyszedl ze mnie len i stad ten post) Edytowane 6 Lutego 2005 przez lukecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) 1. Przy jakiej Charyzmie mozna wogole pomyslec o rozgladaniu sie po dyskotekach za darmowymi prostytutkami (dopiero zaczalem, mam 13 charyzmy, 14 respektu)? 2. Skad mam wiedziec ze takowa otrzymalem?(jak wejde do dyskoteki/pubu cos sie wyswietli, czy musze nic sie nie wyswietla i trzeba sprawdzac opcje Prostytutki czy cos sie nie pojawilo?) 3. Dyskoteki/puby gdzie prostytutki mozna spotkac za free to? 4. Na samej gorze pisze u mnie: "Spotkales goscia imieniem xxx".. Mam go teraz w znajomych - czy to oznacza ze on tez mnie ma w znajomych i moze mnie dojechac gdy bedzie chcial? (mam 14rsp, on powyzej 200, wiec nie byloby z tym problemu) 5. Czy ten pseudo-czat ze skweru ma dzialac tak ze co jakis czas mam odswiezac strone(F5)? 6. Jesli ktos juz pytal o to to przepraszam (przegladalem do 10 strony, potem wyszedl ze mnie len i stad ten post) 1261170[/snapback] ad. 1 Nie ma ustalonej granicy od której możesz zdobyć jakąś dziewczynę. To również zależy od szczęścia. ad. 2 Żeby się dowiedzieć musisz wiejść do Prostytutek. ad. 3 Wszystkie pubu/dyskoteki. Jak już pisałem zależy od szczęścia ad. 4 On też ma Cię w znajomych jednak może Cię pobić, gdy będziesz miał min. 50 respu. ad. 5 Tak (lepiej zamiast F5 naciskaj zatwierdź) Edytowane 6 Lutego 2005 przez Raiden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoamurath Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Sprostowanie do ad. 2 gdy wejdziesz do pubu / dyskoteki pisze ci u góry że dziwka sie do ciebie przyłączyła, jeśli nie pisze to znaczy że sie nie przyłączyła, dziwki znajdują sie w pubie /dyskotece jeśli ktoś je sprzedaje bądź gubi a ostatnio odwiedził pub xxx i sprzedał dziwke to ona sie tam znajduje i przyłączy sie do pierwszej lepszej osoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Dodajcie mnie znowu ( mkr ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41664687 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 hmmm ciekawy czy to prawda. mozna by kupic i miec wtyke w tamtym gagnu :):):):) kto ma na zbyciu 50zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...