bruce Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 dajcie plis nazwy klubow, gdzie tanio ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba11 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Niewiem jak wy, ale narazie podoba mi sie nowa edycja. Na www.thecrims.z.pl znalazłem fajnu BUG na energie! Działa przy napadach gangiem. Jeden zakłada napad, potem reszta daje odrzuć i ktoś wkońcu daje rób skok. Tak naprawde sie dołącza do ekipy, a energia sie nie traci. Dzięki temu bugowi zarabiłem full kasy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Jak ktos sie juz wybil, to niech napisze nazwy tanich Ravow, albo chociaz tych co maja dragi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 the dug dobry klub ale kurde bele teraz serwer chodzi tak, ze sie pochlastac mozna ! :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Założyłem se gang :-P jak ktos ma ochote to dodawac mnie do hommies (nick pkp78) 1309462[/snapback] nick 1roooz1 chce dolaczyc do gangu ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 A ja juz mialem 140 respa i mnie posadzili za porwanie <placze> a łapówy nie przyjeli 110tys.. Troche dziwne nie ? Posiedzie do 11dnia crims.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordOfTheBlant Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Zapraszam do klubu DZIEWICZA NORKA- ten klub nie jest dla plotek :D Panie w karzdym kolorze (nowki) gratis :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vinci759 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Mam właśnie pytanko jak dostać się do tego klanu -=TDI TWEAK POLIBUDA=-, mam 100 respa, pub, browar, i ciągle przybywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 kto jest liderem TDI TWEAK POLIBUDA? bo pisze i pisze do Elvisa co by mnie dodal i nic.. napi, może ty jestes liderem? :) dodajcie starego drucha do gangu hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 ej w ogole fatalnie dziala the crims i ten limit 3500, a najgorsze jest to, ze energia mi sie prawie wcale nie onawia :( przez noc odnowilo mi sie 11% :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Ci ktorzy chca dolaczyc do gangu niech wysla mi PM na tym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napi Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) Program 'mowiacy' nam czy mozemy przylaczyc sie do okreslonego skoku: http://www.freepgs.com/napi/TheCrims_calc.rar Milej zabawy... Edytowane 18 Marca 2005 przez napi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0lish Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 No witam. Jestem liderem szacun.pl & PLP. Troche wyszlo niezrecznie bo podczas proby podjecia z Wami kontaktu zostałem przemielony :/ Jeżeli TDI TWEAK POLIBUDA chce sie łączyć to jesteśmy ogólnie ZA, ale trzeba dogadać szczgóły. Czy macie jakąs stronkę z zasadami, ew forum gangu? Nasza strona to ofkors www.szacun.pl Ze wzgledow bezp. wymagam logowania aby otrzymac dostep do forum CRIMS. Czekam na odp. pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Uot yz ap. Aj mejbi mejk e pary for maj bery ? 22nd bery, czek a de fora fo mo informejsza. Ofiszali ytz on 20th of Luty, bat de pary bi difrent ta depending on...ta.OMG :shock: po jakiemu tam piszą?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0lish Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 aj fink dys e gut langłydż izi tu andeste if ju tra der mejbi tueny pipa dat ken tok manki - de ofyszal lengua of de best of ja pier**ole puetfa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 No witam. Jestem liderem szacun.pl & PLP. Troche wyszlo niezrecznie bo podczas proby podjecia z Wami kontaktu zostałem przemielony :/ Jeżeli TDI TWEAK POLIBUDA chce sie łączyć to jesteśmy ogólnie ZA, ale trzeba dogadać szczgóły. Czy macie jakąs stronkę z zasadami, ew forum gangu? Nasza strona to ofkors www.szacun.pl Ze wzgledow bezp. wymagam logowania aby otrzymac dostep do forum CRIMS. Czekam na odp. pozdro! 1331396[/snapback] no niestety to moja sprawka za duzo anaboli i sie wglowie pomieszalo :D sory z gory zrewanzuje sie napewno :D jeszcze tylko male pytanie: o co chodzi na tej waszej stronie :D macie jakis slownik wyrazow trudnych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0lish Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Ogólnie strona ruszyła niedawno. Takie miejsce gdzie ze znajomymi dzielimy sie fotami i spostrzezeniami z imprez. Staram sie zachecic zeby i inni wieszali swoje foty imprezowe ale jakos bez wiekszych szans. Mozesz mi wierzyc albo nie, ale ja z kilkoma znajomymi i swoim bratem gadamy w takim jezyku. Wbrew pozorom nie jest trudny do ogarniecia. A co do Crims to mam nadzieje, ze sie dogadamy. Ten gang na 1szym miejscu jest na serio przepastny. Nie wiem jak tam ludzie robia grupowe skoki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0lish Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) TO jak laczymy sie? Bo ja raczej pozno w domu jestem zeby to obgadac a w robocie nie mam GG PLS poslijcie mi wiad w crims (p0lish) albo priva tutaj. Edytowane 17 Marca 2005 przez p0lish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 zaproście mnie do Gangu Tweak (ile jest juz tam osób?) AveDevil mam 358 respa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Zapraszam do "Buzzy rave party" ceny malutkie.. np piguly 3$ narazie malo towaru bo tylko piguly browar grzyby ziolo i lsd.. ale sie rozkrecam. wchodzic i kupowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Leppertada dobry klub ;] i niskie ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) Zaczne się w tym temacie udzielać, bo też lubie pograć sobie w Thecrims. A ile macie respektu?? Edytowane 25 Marca 2005 przez Michał_misiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 za 5 min nowa edycja :D chyba znowu troche pogram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) Wlasnie sie zarejestrowalem, nie do konca jeszcze wiem o co biega, ale podobaja mi sie rabunki :twisted: Musze sie troche rozkrecic... EDIT No i przejeb***** całą kase w kasynie :mur: Zostaja teraz staruszki i taxowki ;] :blink: Edytowane 4 Maja 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 a ja ledwo jak dobiłem do 100 respa dostalem wpie... i leze w szpitalu, wiec jednak chyba nie pogram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Mnie tam nikt nie zaczepia... A moze za malo respa mam.. (84) :roll: Boją sie :twisted: Kupowac te ulepszacze w szpitalu? Bo widze ze Siła potrafi wyraznie zostac w tyle za innimi statsami.. Np wszedzie 83 a siła 79 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 kupuj wytrzymalosc bo jak osiagniesz 100 respa to cie zamiotą (jak masz dużo znajomych w hommies). Ewentulanie przed osiagnięciem 100 zrobic operacje plastyczna i stołowac sie w pustych knajpach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 kto jest teraz liderem gangu Tweak'a? n4p1? pkp? bo przekroczylem 50 i czas do teamu wrocic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 narazie nie ma gangu - natenczas każdy sobie rzepke skrobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 narazie nie ma gangu - natenczas każdy sobie rzepke skrobie. 1429565[/snapback] jak juz ktos zalozy niech da cynk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...