Ruido Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 yoshi weź mnie do gangu EDIT: już mam Glock'a i respeckt'u coraz więcej :) Juz nawet czlowiekowi tv nie pozwola obejrzec :P Dodalem cie do Homies, jak zaakcpetujesz to wysle zaproszenie do gangu :> Jezeli o kims jeszcze zapomnialem prosze o wpisanie sie btw. nasz gang na 60 miejscu :D moze za dwa dni bedziemy na drugiej/pierwszej stronie :D good work, crew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 hera, amfa i coca - ilość w zależności od stanu zdrowia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 No calkiem niezle nam idzie ja Batii i Karn w jeden dzien sieknelismy ponad 60 respecta i walczymy dalej hahahahah zobaczymy jak jutro bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 w tweak.pl skończyly się dragi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 jest dostawa wlasnie :P bosz, ja tu na jednej fabryce narazie jade wiec spokojnie ;[ jak bog da postaram sie jutro nowa fabryke LSD kupic, jutro rowniez dostawa trawy bedzie, po 1$ oczywiscie =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mArrAtoN Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 jest dostawa wlasnie :P bosz, ja tu na jednej fabryce narazie jade wiec spokojnie ;[ jak bog da postaram sie jutro nowa fabryke LSD kupic, jutro rowniez dostawa trawy bedzie, po 1$ oczywiscie =] Ale LSD podrozalo 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 oj tam z 2$ na 3$ i tak bardzo tanio :P zeby towaru nie zabraklo musialem ze swojej kieszeni troche wylorzyc i kupic LSD ;] ale obiecuje ze jak kupie druga fabryke LSD to cena spada spowrotem do 2$ albo i moze jutrzejszego dnia the crimes :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 <rotfl> Dobre to :D Heh... Bede bizmesmanem... takie mam plany na przyszłośc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 panooowie 57 miejsce ! : ) i ciagle w gore :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Do pubu dodalem Trawy po dolarze i zapas LSD sie zwiekszyl =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Czemu raz można wejść do na rave party tweak.pl , a raz nie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karn Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 bo mozna do nich wchodzic tylko 1 raz na 1 godzine crims'ow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaknefein Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 PaFcio [Tweak.pl] Rave party - [Painkillers 1$] [Magic mushrooms 1$] [Weed 1$] [booze 2$] [Amphetamine 6$] [Opium 6$] [Cocaine 8$] Niedlugo dojdzie jeszcze Hera i LSD i bedzie wszystko. Zapraszam. Polecam takze cluby: Tweak.pl i Coffee Rave Club :D:D Kupujcie w clubach tweakowców, nie wzbogacajcie konkurencji :P:P :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 BATII pomscil Karna koles dostal ostry wpierdziel chyba teraz juz do naszego gangu sie nie bedzie przyczepial palant :D SAWCZA tak sie nazywa ten maly szczur jak go spotkacie to lac odrazu mozna go znalesc w Pubie pod nazwa "CoffeyShop Express" Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 To jeszcze mnie pomścijcie i wklepcie gnojowi Naktibalda EDIT: Rośniemy w siłę :!: jesteśmy na 49 miejscu :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 sie robi lomax : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BATII Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 No panowie do dziela ja wczoraj ponad 100 respecta nastukalem wiec dzialac panowie dzialac dobrze by bylo jutro byc na 2 stronie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 wsadzili mnie za grocery store, kupilem kalacha i juz nie ma takich problemow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BATII Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 No ja teraz non stop dzieci porywam :D wczoraj wieczorem chcialem jubilera skubnac ale sie nie dal skubaniec i 3 dni w pierdlu ale sie wykupilem za 20k i rabuje dalej moze ktos ma ochote na jakis skok na bank albo forx :D bo jakos nudno samemu cos okradac a tak wogule to LOMAX gdzie spotkales tego typa to go zlejemy na kwasne jablko wczoraj juz jeden co nas zniewazyl dostal odemnie i od BOSSA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Witam mozecie mnie zaprosic... xpektor Bedziemy rządzic w tym świecie <szyderczy lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BATII Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Wedlug mnie jest duzo osob ktore wogule nie uczestnicza w zyciu gangu np nie pomagaja w napadach nawet nie ktorych ani razu nie widzialem na naszym forum wedlug mnie to jakies nie porozumienie a co wy o tym sadzicie ?????? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Father Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Siema mozecie mnie dodac? nick: NoTaBeNe mam 93 respecta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 heh nigdy nie grałem w blackjacka... o co w tym chodzi?? Wytłumaczy mi ktoś co należy zrobic i co nasiskac?? Przypadkiem wygrałem 108$ ale nie wiem jak to zrobiłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 yo, jednego chetnego na forex, ino raz (i zeby byl dobry offkoz ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 napadł mnie jakis gosc o nicku krokodyl :evil: straciłem jakies 20 respa przez niego :evil: zajmiecie sie nim ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 ile ma respa krokodyl ? Zaprosze wszystkich do gangu po Krzywym Zwierciadle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 OK już wiem o co chodzi w balckjacku :D http://blackjackinc.webpark.pl/bj.htm Heh musze iśc na odwyk a kaski nie mam <lol> Jakie puby i rave party polecacie?? Te od tweak`owców znam ;) Kurka... wtopiłem cała kaske :| Z Eagle i 59 respa warto rzucać sie na taxi?? Miałem 3 spoko panienki...sam nie wiem skąd... chce wziąć co do mnie należy... a tu ciach nie ma ich znów :| Co to ma byc ludzie?!? Aha... jakie dragi najlepiej kupowac?? Bo czasem kupie dużo to tak tylko kilka % mi przybedzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mArrAtoN Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 OK już wiem o co chodzi w balckjacku :D http://blackjackinc.webpark.pl/bj.htm Heh musze iśc na odwyk a kaski nie mam <lol> Jakie puby i rave party polecacie?? Te od tweak`owców znam ;) Tez sie bawilem w kasynie i wszystko stracilem. Chcialem zarobic na odwyk... Jak mi stamina podskoczyla omylkowo wybralem za wysoki skok i trafilem do pierdla na 10 dni :| Efekt koncowy - nowe konto. Za pare godzin poprosze o ponowne przyjecie do gangu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olcia Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 koniec grania konto pl4y3r nie istnieje dziewczyna mi skasowala... 20k$ 90resp snajperka i z 5 dziwek poszlo sie <font color="#FF0000">[ciach!]</font>... 2 dni grania Moze tak ty bys sie pochwalil co ty wyprawiasz co.... :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BATII Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Jesli chce ktos zrobic jakis fajny napad do dajcie znac na gg do mnie 1556058 :D juz mam wlasny pubik juz jest tam LSD i Ziolko niedlugo beda inne dragi zapraszam BATII PUB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...