ViNcEnty Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Ok.Widzę,ze Ty zwiekszyles...:) Ale bez tego tez pojdzie?A jak dam na 1,7V i nie pojdzie to tylko komp sie nie wlaczy?Bo nie ukrywam,ze troche cykam...To bedzie moj debiut z napieciem hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 O to chodzi, adrenalina musi byc 8) Ja też tak miałem, nie ukrywam. Ale teraz już nie ma takiego czegoś, wszystko mija :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 adrenalina jest powyzej 2v na procu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViNcEnty Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Niby tak hehehe...Nie ukrywam,ze lubie krecic,wiec i tak tego nie powstrzymam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 hehehee.. ja również uważam że mocno sie wkreca 2V na procu.. dzialalem tak u kumpla na DFI Lan arty ;) Proc 80*C mial:))) Jednak po zobaczeniu jego miny zmniejszylem ten jego szok:) btw ViNcEnty: w opisie zmień MHZ na Ghz przy zegarze procka, bo jakos dziwnie to wygląda ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 ja narazie takiej adrenaliny co temp nie mam na wc max to 44* :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViNcEnty Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zabrałem się do pracy hehehe...Podniosłem napięcie i dałem 166x12,5 i niby wszystko chodzi...3d mark 2001se przeszedl,jakies testy aida i sisoft sandra rowniez...Tylko małym minusem jest to,ze w stresie dochodzi nawet do 58 stopni...A tak normalnie w granicach 50?!Nie ukrywam,ze przydalby sie jakis lepszy COOLER na procka ;-)Moze zmniejsze jeszcze mnoznik na 10 i dam 200 :D Albo moze dokupie jakis cooler do obudowy?jak myslicie pomoze???Pozdro ALL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 cooler do obudowy pomoże, ten co posiadam zdziałał cudy ;]] Widze podpis zmieniony ;) daj 11x200 :) zobacz co bedzie sie dzialo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViNcEnty Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Yo...Jutro kupuje koniecznie,bo teraz musialem otworzyc obudowe,ale mam 200x9,5 :) narazie wiecej nie probowalem :),ale nie jest zle...stabilnosci jeszcze za bardzo nie testowalem troche prime95 itp.,ale luz...Powiedzcie mi tylko czy napiecie +12V moze wachac sie w granicach 12,416-608???Czy to za duzo???Asusprob pokazuje,ze ok,ale on ma tolerancje do 10%,a ja troche zwatpilem???,bo +5V to tak 4,757 Agp 3,248,a Vcore wiadomo 1,8 do 1,696?Jest Ok.Czy mam sie martwic :) Pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViNcEnty Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Sorry Vcore oczywiscie 1,68 do 1,696 +5V 4,757-4,93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 napiecia są w miare jak na tak przetaktowany komp.. Jednak te 4,7V na lini 5 jest małe z deczka :) na 12,4-12,6 jest spoko.. ja mam teraz tykającą bombe.. no name 300Watt i napiecia mam takie: 5V -4,7 3,3V - 3,2V 12V - 12,99-13V :) Szybciej nich mi tego chiefteca robią, oczywiscie komp jest odkręcony na czas tego złomu który to zasila:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViNcEnty Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Hej...Ja narazie mojego Antka zostawiam na ustawieniach 155x13,5 :) Rozpoznaje jako 2800+@2100GHz jest OK.Full STABLE!Vcore 1,66 i smiga jak glupi :D Kupiłem wentylator do obudowy taki bajerancki z podswietlanymi diodami czerwona i niebieska :P I temp w spoczynku 45-46,a w stresie tak 50-51,czyli o niebo lepiej niz było :) POZDRO ALL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...