DA VINCI Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 CZEŚĆ dołączyłem do waszego grona baaaaaaaaaaaardzo niedawno !!!!!!!!!! Mam nadzieję że pomożecie mi w SPRAWACH których sam nie będę umiał rozwiązać :D z GÓRY THX POZDRÓWKA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Witam :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Witaj w na tłiku !!! :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Witam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Mateoosh !!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaki wg ciebie dysk jest lepszy CAVIAR 60GB czy SEAGETE 60GB lub SAMSUNG(ale one ponoć są daremne) ODPISZ SYBKO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Mateoosh !!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaki wg ciebie dysk jest lepszy CAVIAR 60GB czy SEAGETE 60GB lub SAMSUNG(ale one ponoć są daremne) ODPISZ SYBKO :D Poszło na priva 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 hm wiem ze to pytanie nie bylo skierowane do mnie ale IMHO najlepszy jest wd z 8mb cache barracuda tez nie jest zla o samsungu zapomnij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 a CAVIARY z 2-dwu megowym CACHE ????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 no sa i co to zmienia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 czy są dobre ????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 czy są dobre ?????????????Według większości forumowiczów tak. BTW Caviar z 60GB 2 MB cache'u jest 70 dych tańszy od tego z 8MB cache'u. Ja bym dołożył do tego drugiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...