Skocz do zawartości
dorti21

Który zestawik głośników jakie brzmienie i opinie ogólnie

Rekomendowane odpowiedzi

Hey chce kupić zestawik głośników komputerowych które chce podłączyć do dvd z analogowym wyjsciem wacham sie miedzy creativami T5900 lub modecomami av 2810 (no chyba ze sie szarpne i kupie mc 2000) lub logitechami x -530 (one mają natomiast wade w postaci połaczenia głośników szerogowo no po prostu porażka) Więc bym bardzo sie ucieszył gdybym usłaszał o nich opnie ekspertów i użytkowników. Jak brzmią jakie wady i zalety dzięki z góry :))

edit:

Poprawiony temat topica do poprawnego ortograficznie i gramatycznie !

moderator - romek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem to creative...

moze z zamilowania a moze z zimnej kalkulacji... nie wiem sam :]

zawsze wydawalo mi sie natomiast ze bass w creative byl jakis taki glebszy niz inne i ladniej skomponowany z "gwizdkami" ...

niektore modele samsung'a tez bardzo ladnie graly...

suma sumarum ja polecam creative'a :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

T5900 są naprawdę dobre. sam mam p5800 ale kumplowi doradziłem ostatnio zakup T5900 i jest oczywiście przewaga na korzyść tych drugich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy ktoś miał do czynienia z modecomami av 2810 bo ja to chce ten zestawik połączyc dvd z dekoderem (jest wyjscie 5.1) a dzisiaj usłyszałem że takie zestawy to sie nie nadają do tego bo bedzie słabo słychać bo to zależy od mocy wyjsciowej w dvd, ale wydaje mi sie że koleś nie miał troche pojecia bo i tak sygnał jest przecież wzmacniany przez zestaw głośników czyż nie ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bas w Creativach DUDNI. Logitech inna sprawa, Genius - miód w uszach :)

w creative dudni jak przystawisz za blisko scian :-) (0,5m od scian odstawiony nie dudni)

Logiteh nie slyszalem

Genius zestaw najlepszy , tylko ta cena :/ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37336622

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalezy o jakim przedziale cenowym mowimy

creativy kosztuja 200zł (wiec nie sadze zebys w tej cenie znalazł cos lepszego)

Geniusy okolo 600zł

wiec prosze nie traktuj ich na rowno

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi