cannabis Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 moj problem polega na tym ze po instalacji driverow i softwaru nie dziala mi pilot. co moze byc nie tak. czy rzeczywiscie gdy sie podlacza kabelek do podczerwieni do karty tv na goraco to moze sie spalic? prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Paweł- Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Pamiętaj że przy Winfast PVR musisz mieć w zasobniku ikonkę programu. Czyli jak sie uruchamia przy starcie w zasobniku to no problemo, ale jak włączasz program i nie ma go w zasobniku to pilot nie bedzie działał Przynajmniej tak jest u mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannabis Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 wszystko jest ok. ikonka w zasobniku jest ale pilot i tak nie dziala. podobno jak sie na goraco wyjmuje ten kabelek na podczeriwen to moze sie cos zjarac... ? no nie wiem co robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 mi się jakos nic nie pali,może ogniwa są słabe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannabis Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 odesłałem go i okazalo sie moj model byl zepsuty. mam juz nowke i wsio dziala bez zarzutów. dzieki za zainteresowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rx7 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 zakupilem dzisiaj ta kartę "Leadtek tv2000 xp expert" i mam pytanko... czy jest jakis sensowny program umożliwiający sterowanie pilotem innych aplikacji? Miałem wcześniej PixelView TV Pack i używałem bremote 2.2 ale ten niestety nie obsługuje chipsetu Leadteka tv2000... tak więc szukam czegoś zastępczego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fakir Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Dołączam się do pytania rx7 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rx7 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Witaj FAKIR, mam juz odpowiedź... jednym z najlepszych jest Gilder. Trzeba jedynie oprócz programu ściągnąć plugin do właściwej karty TV i przegryźć się przez konfigurację która wbrew pozorom jest banalna... ja używam go od tygodnia i działa bez zarzutów a możliwości ma DUUUZO lepsze niż używany wcześniej przeze mnie bremote. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...