Dominik62 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Mam pytanie mam athlona 2500 mobile i po podkręceniu go powyżej 2300mhz wyłancza się tzn gaśnie ale zasilacz chodzi i kontrolki na obudowie też się palą . Po ponownym uruchomieniu wszystko odpala normalnie. dzieje się tak tylko po przekroczeniu tej granicy czyli ok. 1,7v i tylko w grach .Normalmie w windowsie może być ustawiony jeszcze wyżej.Proszę o radę czy przyczyną może jest zasilacz? atchlon xp 2500mobile@2400mhz 12#200 abit An7 2#256 kingston cl 2,5 si 97 tracer 450w hdd 2razy 80 gb dvd rw dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 bardzo mozliwe ja bym pozyczyl od jakiegos znajomego solidny zasilacz i sprawdzil ... najpierw jednak spruboj zainstalowac nowe stery do wszystkiego i puscic kompa na jednej kostce ramu, raz jedna jak bedzie sie restartowal to druga ... i zobacz czy dzieje sie tak samo ... jak wszystko zaiwedzie to spora szansa ze to zasilacz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawada Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zobacz też czy nie przegrzewa się procesor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik62 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 witam procesor się nie porzegrzewa bo temperatura nie przekracza 50 stopni , natomiast sprawdzę jeszcze ze sterownikami i pamięcią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...