ModdingKing Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 kupię trochę miedzi na dwa bloki pod AMD ANTKA :) Mile widziana niska cena :) bo to potrzeba do nowych testowych bloków jakie wymyśliłem i powiem że będą cholernie wydajne :) Lub powiedzcie gdzie mogę kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 A może jakieś szkice byś zaprezentował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Z chęcią ale najpierw testy a potem udostępnię all chcem sprawdzić czy moje przypuszczenia sie sprawdzą ale na 99% tak :) gadałem z fizykiem na polibudzie we Wrocku i powedział że pszypuszczalnie da to co myślę około 35% szybszego oddawania ciepła z procka i co za tym idzie szybsze go chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 o 35% szybsze od czego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 ostatnio ( jakis miesiac temu :) ) mialem 1,5m sztabe miedzi ;) pocialem ja, ale cos zostalo. a skad jestes :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 a ja se mam stalego dostempa do miedzi , mam balche 2,3,5 mm i kilka bloczkuw do frezowania przeznaczonych :) (czytaj grubszych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...