zzZZzz Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 witam odgrzebałem właśnie proca - (jak nówka zero ryski) AMD XP 2000+ seria : AXDA2000DUT3C RIRGA0231GPMW co z niego mozna wykrzesac? z tego co zauwazylem na procu i wyczytalem w necie to ma odblokowany mnoznik z chcecia bym go podkrecil jesli to dobra seria ale musialbym zmienic plyte(narazie mam asrock k7vt4-4) i pewnie zasilacz(marny codegen) ktos ta serie meczyl?? grzebalem po kilku forach ale za wiele to nie znalazlem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 ojjj nie wiem i ciężko będzie się dowiedźieć ale jak ma odblokowany mnożnik to juz się fajnie zapowiada:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 heh myslalem ze dowiem sie czegos wiecej.... poki co slaba zasilka i kiepska obudowa(z zasilaczem nad procem) nie pozwalaja na krecenie... moze ktos jeszcze cos dorzuci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Co tu duzo gadac :? masz odblokowany mnoznik procek wykonany w procesie 0,13mikrona nic tylko sie cieszyc i go porzadnie @@@ :twisted: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 steping tego proca to chyba A0 a one sie nie zbyt krecily , dopiero B0 to juz cos warte byly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...