Skocz do zawartości
lelu123

Czy CODEGEN 300 pociagnie to??

Rekomendowane odpowiedzi

@ LPC :zgadzam się.

@ lelu123 : pociągnąc to pociągnie ale skoro masz spoczko sprzęcik to doradzałbym zmianę zasiłki. zawsze to bezpieczniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odaplisz i sie nim nacieszysz... ale nie stawiaj na ta zasilke zbyt dlugo, bo moze ci zrobic niespodzianke i ktoregos razu nie odpalic a jak bedziesz mial szczescie to i zabierze ze soba kilka rzeczy mniej lub bardziej waznych :D Ale to zawsze pretekst do kupna czegos nowego... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgoda z poprzednikami moze dzialac na granicy wytrzymalosci i pewnego raz uslyszysz pssyyyyyyyyyyy i ekranik na monicie: Twoje mobo zostalo spalone byc moze cos jeszcze ... teraz mozesz bezpiecznie wylaczyc kompoter ;)

czego Ci nie zycze po co ryzykowac :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pociągnąć to ci pociagnie... plyte karte i pamieci ze soba , jak sie spali :D

Powinieneś zmienic zasilacz.

myśle, że to jest dobre podsumowanie tematu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pociągnąć to ci pociagnie... plyte karte i pamieci ze soba , jak sie spali  :D  

Powinieneś zmienic zasilacz.

U kumpla niedawno CODEGEN 300W poszedł z dymem na kompie barton 2500+ radeon 9200 itd...

Dodam, że sprzęt pochodził aż miesiąc :lol:

Oczywiście komp był używany głownie do pracy biurowej i może raz na 2 tygodnie do grania :] więc nie było mowy o żadnym OC ...

Ja już sie pozbyłem z mojego kompa Codeshita - mam teraz to co w podpisie ...

mojego Codegena ma teraz mój ojciec - mam nadzieję że nie polecą mu żadne dokumenty :roll:

bo już na 12V daje 12.7V :P (miernik) ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi