Bzykoo Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Witam. Mój problem polega na tym, iż moj komp w trkcie gier powraca mi do windowsa, i na tym kończą się wszystkie moje gry, a do tego potrafi się od czasu do czasu zrestartowac(rzadko ale) Mój sprzet to Athlon 2600, Radek 9600,pamięc 512MB 400Mhz ale nie wiem jakiej firmy, zasilacz LC-B300ATX, taktowanie procesora 166x11,5, temperatura procka od 50-56 stopni Proszę o radę czy mam coś wymienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 po 1 zmien tytoł tematu na mowiący coś więcej o twoim problemie po 2 syfiasty masz zasilacz ;] po 3 temp procka to w stresie czy jak ..? po 4 zmień zasilacz po 5 zmień zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzykoo Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Normalnie w windowsie ma 50 w trkcie gier 56 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawada Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 sprawdź też wirusy i wgraj najnowsze sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...