Bonyargez Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Witam !!! Chciałem zaprosić was do obejrzenia mojej stronki na ktorej prezentuje zdjęcia mojej maszynki po modyfikacjach. UPDATE: Zmodyfikowana strona, najnowsze fotki ZAPRASZAM http://republika.pl/enter85/index.html Bede informował na bierząco o zmianach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srokus Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Hmm, nie jestem specjalista od modowania kompa wiec prosze powiedz co tu jest zmodowane ? :twisted: Ja widze jedynie szybke, w cholere swiatelek i burdel w kablach :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonyargez Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 hehehe jak pisalem juz duzo w srodku sie zmienilo tylko jeszcze fotek zrobionych nie mam ale dzis postaram sie wrzucic nowe o czym powiadomie :) faktycznie (wtedy) burdel z kablami byl i to niezly PS. ponadto postaram sie opisac co i jak modowalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 daj więcej fotek bo jak narazie tylko widze jedno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 nie wiedzialem gdzie to powinno byc, ale tytul watku sugeruje prezentacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonyargez Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 strona juz po zmianach zapraszam.. nowy adres powyzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Szczerze ;] Strona koszmarna i beznadziejna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonyargez Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 to zrob mi lepszą :P strona nie wazna, fotki i co na nich jest sie liczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 W dziale modyfikacje jest taki topic Pochwal się buda. Tam trzeba było to dać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 A mnie tam sie stronka podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allureuno Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 spoko pewnie cały czas siedzisz przy zgaszonymswietle i patrzysz w szybkę, co?mi sie podoba:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 spoko pewnie cały czas siedzisz przy zgaszonymswietle i patrzysz w szybkę, co?mi sie podoba:))) 1217806[/snapback] Oj nie wiesz jak takie swiecenie moze wyprowadzic czlowieka z rownowagi... Ladnie wyglada- fakt, ale na dluzsza mete potrafi zdenerwowac. Mialem podswietlona klawiature, ale juz nie mam bo mnie trafialo momentami... Jedynie w kompie jeszcze zostala poswiata delikatna (bo mnie niebieski uspokaja ;) ). Bonyargez: nie wiem jak wygladalo przedtem, ale teraz jest nawet dobrze jak na galerie. Mam tylko jedno "ale". Zrob miniatury dla kazdego obrazka, a nie skaluj ich w taki sposob jak to zrobiles na stronie- mam modem (moze niektorzy tez) i czekam juz 3 minuty zeby zobaczyc co jest na kazdym obrazku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 ehh, same zdjęcia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...