lookasw Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Czesc! Zastanawiam sie, ktorego Windowsa zainstalowac. Aktualnie pracuje na Win 2k, ale cyklicznie co jakis czas na kilka sekund strasznie go zamula, a po uplywie tej chwili wszystko chodzi w najlepszym pozadku. Nie wiem o co chodzi. Gdy instaluje wszystkie laty staje sie to tylko bardziej uciazliwe. To nie wina kompa, bo w domu zauwazylem to samo :/ Co to moze byc? A drugie pytanie : Ktory Windows wg was bylby najlepszy dla mojego kompa Win 2k, czy 2003 Server, a moze XP ( chociaz nie sadze :) ) AMD Sempron 2200+, AS Rock K7VT4A+, 256 DDR 333 MHz, Sapphire ATI RADEON 9550 128 MD DDR Dzieki za wszelka pomoc. Pozdrawiam Luke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniq Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Ja bym posiadził mu linuxa :) a jak windows to xp ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 tiaa... linux uber alles! a jak nie... dobry windows nie jest zły. XP nie jest zły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...