www772 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Witam Mam problem z kartą GF2MX200 PCI i płytą Fic VB-601 na BX. Po włożeniu karty BIOS jej nie wykrywa (jeden długi i dwa krótkie piski). Dotychczas używałem karty AGP (Riva ZX 8MB). W BIOSI-ie ustawiłem Init Display First: PCI. Wgrałem "najnowszy" (1999r.) BIOS ze strony producenta i dalej nic. Sloty PCI są sprawne i karta też (sprawdzałem na innym kompie) Ma ktoś jakiś pomysł co z tym dalej zrobić? Uprzejmie prosze o wskazówki bo mi się już pomysły skończyły :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Sprawdzałes w pierwszym slocie PCI? Niektóre płyty wykrywaja karty graficzne tylko jeśli są wetknięte w gniazdko "PCI1" (obok AGP). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www772 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Tak. Sprawdzałem we wszystkich slotach PCI. Mam k. dźwiękową na PCI - sprawdzałem rózne kombinacje i nic. Jak sobie popiszczy to system startuje normalnie, windows sie uruchamia tylko że nic nie widać ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...