Boxster Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 UWAGA - kilkadziesiąt fotek w HIGH-RES, potrafi zabić każde łącze, ale miłosnicy militariów znajda tu super kolekcje, super jakościowo unikalnych zdjęć (samoloty, wozy piechoty, śmigłowce, lotniskowce itd.) Polecam, warto zobaczyć! :P Link: http://www.militaryphotos.net/forums/viewt...pic.php?t=32733 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Chyba jednak nie potrafi zabić kazdego łącza, całosc załadowana w niecałe 5 minut(coś się wolno ładuje, max 4mbit/s). Ładne zdjęcia, szczególnie niektóre z bliska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Fajne a szegulnie te samoloty. U mnie ladowaly sie ok 15 min neo640 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 dzieki za linka, naprawde mi sie podobaja te foty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Póki co sie ładuje :D Niedługo dorzuce jeszcze jednego linka z podobnym topickiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 giga ramu a jednak zapycha kompa niesamowicie :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Calkiem niezle fotki, ale mam ze 120 swoich i tyle mi styknie :lol: :veryevil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Like I said: http://www.militaryphotos.net/forums/viewt...5323f98fde67283 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Mam modem. Jeden obrazek (tylko jeden) laduje mi sie juz 3 minuty :) Ale jak przyjade na uczelnie, to bedzie 10 sekund ssania i 2 minuty wypalania ;) Zaje...fajne obrazki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 nie przesadzaj fotek jest tylko 110mb - wypla sie szybciej niz 2 minuty ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...