Quam Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Święta się zbliżają, za kilka dni pod choinką chciałbym znaleźć mysz i klawe :) (raczej do grania) Mam kilka propozycji które znalazłem, ale nie orientuje sie zbytnio w tej dziedzinie sprzętu :/ No i potrzebuje pomocy... mam na to 200zł czyli nie za dużo. Moją uwage zwróciły : Logitech UltraX Flat + mysz UltraX optical Fakt, że przewodowa mysz ale zestaw mi się podoba :) Creative Desktop Wireless 8000 No ładna jest :) ZESTAWY MIESZANE Któraś z tych klawiatur + Któraś z tych myszek... Klawiatura BenQ Klawiatura BenQ - inna :P Mysz BenQ (M800) srebrna Mysz BenQ (M301) srebrno/czarna Mysz Creative Wireless Optical Mouse 3000 (ta mi sie podoba :) ) Co polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawada Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 zalezy do czego ma ten zestaw sluzyc jesli do grania to lepiej kup powiedzmy logitecha mx 510 za 200 zl a klawiature pozniej jak uzbierasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kysa Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 mysz wprawdzie mam inną , ale klawiaturke gorąco polecam ...mam ją i to istne cudo :D nie jest aż tak droga (110 zł ) idealna gdy dużo piszesz w grach też sie sprawdza , naprawde warto kupic...( no chyba , ze zalezy ci na tych wszystkich popierdółkach tzw funkcjach multimedialnych ) a co do myszki to moim zdaniem w grach lepiej sie sprawdza przewodowa ...no chyba , ze jakaś bardzo droga , ale osobiscie nie preferuje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 mysz wprawdzie mam inną , ale klawiaturke gorąco polecam ...mam ją i to istne cudo :D tzn. która ? bo troche ich tam jest ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kysa Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 hehe...pierwszą którą wyszczególniłeś ( ale ze mnie osiołek :) ) oczywiscie Logitech UltraX Flat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 ja proponuje MS InteliMouse Explorer 4.0 albo 3.0 jak wolisz i do tego TRACER ULTRA FLAT ... tez za 200zl w sumie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Logitech UltraX Flat mam to klawe i jest super. Co do mych to albo Logitecha MX500 albo 510 albo razora. Ja wlasnie zamierzam kupic sobie którą z tych mych. Tylko troche sie starzy zdziwia jak im powim ze myche za 230zł sobie kupilem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...