bart132 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Witam, tutaj macie linki : 2 miesieczna prenumerata małego technikaa : http://www.mt.com.pl/2msc.php Numer dla początkujacych Aurox 9.3 z cdkami: http://www.aurox.org/swiat-techniki/ wystarczy sie zarejestrowac Ja sie wczoraj zarejestrowalem teraz czas na was :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 ooo jak milo :> macie wiecej takich? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Ja sobie wziolem Auroxa 9.3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 A co tam, jak daja za darmo to biore ;] A technik moze mi sie przyda, w koncu studia techniczne mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Ja wzialem A 10 nawet nie wiem czym to sie rozni od innych ;]] Pierwszy raz cos mam z Linuxem. Ale zobaczymy, jak daja ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 o_O Za darmo :P Wzialem małego elektronika ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 ja sie na poczatku pomylilem :P, chcialem odwolac ale niech juz zostanie. najwyzej cos poelektronicze w domu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Sorry, ale co ma Młody Technik do Małego Elektronika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 do mnie skierowane to pytanie ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Nie, do założyciela tematu. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Hmmm coś sie nie da zerejestrowac na tym auroxie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Hmmm coś sie nie da zerejestrowac na tym auroxie ;]jak nie da jak sie wszyscy rejestruja ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Mozna zamowic Auroxa bez rejestrowania :) Przerobiłem troszkę formularz: http://dobrimaros.info/aurox.htm Mam nadzieję, że jeszcze działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 ah sorki oczywiscie chodzilo a małego technika :] mój błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Hmmm coś sie nie da zerejestrowac na tym auroxie ;]jak nie da jak sie wszyscy rejestruja ;P Spoko jest - coś nie przyjmował adresu w domenie o2.pl ;) A więc wczoraj zamówiłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Świetna sprawa, więcej takich promocji poproszę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Ja Auroxa dzisiaj dostalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ja nadal czekam na listonosza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Ja zamówilem to i to będzie czym w kominku rozpalać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 też dziś dostałem Auroxa, jeszcze nei czytałem, ale 4 płyty, kosztuje normalnie 35 zeta więc super, a jak sie nie spodoba to można jak luks__pl rozpalic w kominku (choć ja wole reklamy z marketów), a dyskami porzucac przez okno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 choć ja wole reklamy z marketów Te gazetki z marketów są z jakiegoś takiego :wink: beznadziejnego papieru i :? bardzo słabo się palą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 nic jeszcze nie przysłali :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 fenriz do meni tez jeszcze nie... widocznie olsztyn dostanie gazetki w drugiej turze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 nic jeszcze nie przysłali :lol: :lol: :evil: Mi też nie a zgłoszenie wysłałem już :lol: 4 godziny temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKRT Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Mi dzis przyszedl Aurox ;] Calkiem fajne pisemko, tylko jezyk taki prosty, dla blondynek, ale cos tam darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada ;p. Ps. Jestem ciekaw ile zejdzie na allegro ;p za miesiac lub dwa. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Ja wysłałem w te sam dzień, w którym się ukazał topic, ale jeszcze nic nie przyszło. luks__pl, zamawiałeś z mojego formularza może? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 no do mnie jeszcze takze nie doszlo zadne, ale czekam cierpliwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 luks__pl, zamawiałeś z mojego formularza może? :) :) Tak, zamawiałem przez twój formularz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 No ja zamówiłem obydwie i czekam na listonosza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 luks_pl ja mówiłem o reklamach z real'a, nie wiem jak inni, ale ja często dostaje takie dobrze palne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...