luks__pl Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Cytat luks_pl ja mówiłem o reklamach z real'a, nie wiem jak inni, ale ja często dostaje takie dobrze palne :) Z reala jeszcze nie próbowałem po tym jak inne ledwo ci się paliły. :D Dzięki za spstrzezenia. Gdy tylko przyjdzie oferta z reala pójdzie an rozpałkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Cytat Cytat luks_pl ja mówiłem o reklamach z real'a, nie wiem jak inni, ale ja często dostaje takie dobrze palne :) Z reala jeszcze nie próbowałem po tym jak inne ledwo ci się paliły. :D Dzięki za spstrzezenia. Gdy tylko przyjdzie oferta z reala pójdzie an rozpałkę. Ja jako papierz-amator(nie mylić z Papieżem ;] Papież - głowa kościoła, papierz - znawca papieru) też twierdzę że te z Reala są lepsze gatunkowo, tzn. gorsze gatunkowo przez co sie lepiej palą... Bo te np. z Avansa sa juz "namaczane" jakims specyfikiem co niby błysk daje ale sie źle pali ;) A co do gazetek nie przyszlo mi nic ;( Ale czekam ;] Moze dzisiaj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 :P Fajnie nam się temat przeobraził z "Darmowe gazetki :D" na która z nich się najlepiej pali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Do mnie dotarł dziś LINUX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Również otrzymałem dziś auroxa. Jest fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 A mi dalej cuś nie przychodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 mi też nie :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Również nie dostałem gazety <_< Koledze zamówiłem jakiś czas po moim zamówieniu, i otrzymał ją kilka dni temu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 eeee... no ja takze dalej nie mam i moj brat z innego miatka takze jeszcze nie dostal :( co je... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Moze nie wszyscy dostają, a jedynie wybrani :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ja jeszcze nie dostałem. A długo juz czekam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 rumun_666 napisał(a): Ja jeszcze nie dostałem. A długo juz czekam... 1203207[/snapback] Ja tez nie dostalem i dlugo czekam juz na to wrrr.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 rumun_666 napisał(a): Ja jeszcze nie dostałem. A długo juz czekam... 1203207[/snapback] :angry: To tak samo jak ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 To widze ze nie ja jeden ;] Ani to nie doszlo, ani to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Płytki moge wam przegrać, a pisemko skserować :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 lol :lol: Dzieki ale nie wiem czy wiesz ze Aurox jest darmowy :D (to zart jest zeby nie bylo ze mam cie za debila) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 rumun_666 napisał(a): lol :lol: Dzieki ale nie wiem czy wiesz ze Aurox jest darmowy :D (to zart jest zeby nie bylo ze mam cie za debila) 1203536[/snapback] no tak, ale będzie to jakaś namiastka tego, że coś wam przysłali z neta za darmo:). nawet zrobie nadruki na płyty :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 jonzi napisał(a): no tak, ale będzie to jakaś namiastka tego, że coś wam przysłali z neta za darmo:). nawet zrobie nadruki na płyty :mrgreen: 1203550[/snapback] Nie ma to jak zastac cos w skrzynce za co sie nie zaplacilo. ;) Do mnie tez jeszcze nic nie doszlo. Ciekawe kiedy to wysla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Jak coś ktoś znajdzie to niech podrzuci tutaj jeszzce linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Dzisiaj dostałem linuxa, czekałem od 29. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 :D Linux doszedł, czekałem tydzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 ja juz nie pamietam kiedy formularz wyslalem.. (na pewno przed formatem ;d) a jeszcze czekam, myslalem ze po swietach bedzie bankowu a tu.. mam nadzieje ze dosla bo aurox mnie zainteresowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 do mnie przyszedl narazie mlody technik oraz... dostalem list od firmy (nie pamietam juz o czym) ale co mnie zdziwilo: list byl podpisany ODRECZNIE co jest rzadko spotykane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 No ja tez dostalem wczoraj technika. Wciaz czekam na Linuxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 A ja nadal czekam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 A ja jeszcze nic nie dostałem... Piece of Shit.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Dostałem Linuxa dla początkujących + 4CD z Auroxem - czekałem około 2tygodni a na Młodego Skur**** czekam i czekam juz ponad 2tygodnie i nima :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Artykuly Mlodego Technika ;] Poznajemy samochody - Peugot 407 Jak to działa - Laser Odkyj historie wynalazków - Astronomia Astronomia - Badanie wnętrz planet Matematyka - Na maturze bedzie łatwiej Fizyka - J.J. Thomson - Odkrycie elektronu Chemia - Czy rdza zżera zbiory Na warsztacie - Twoj Skate Park (lol ;]) i wiele wiecej ;] ogolnie chca zeby kupil prenumerate za 45zl ;] Pozostale arty. Czy Einstain mial racje? Liczydlo czasu Chodzi, w dodatku po wodzie (tutaj chodzi o robota ;) ) Polskie Noble Teleskop Antares itd. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Bleee, niech mi nawet skrzynki nie zaśmiecaja tym Młodym Technikiem :D ale jesli juz przyjdzie to jak ktos wczesniej powiedzial "będzie na podpałke" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Hmmm a przyszło Wam potwierdzenie prenumeraty(Młody "Ten Jak Mu Tam") na maila czy coś? Bo mi nic nie przyszło... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...