luks__pl Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 luks_pl ja mówiłem o reklamach z real'a, nie wiem jak inni, ale ja często dostaje takie dobrze palne :) Z reala jeszcze nie próbowałem po tym jak inne ledwo ci się paliły. :D Dzięki za spstrzezenia. Gdy tylko przyjdzie oferta z reala pójdzie an rozpałkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 luks_pl ja mówiłem o reklamach z real'a, nie wiem jak inni, ale ja często dostaje takie dobrze palne :) Z reala jeszcze nie próbowałem po tym jak inne ledwo ci się paliły. :D Dzięki za spstrzezenia. Gdy tylko przyjdzie oferta z reala pójdzie an rozpałkę. Ja jako papierz-amator(nie mylić z Papieżem ;] Papież - głowa kościoła, papierz - znawca papieru) też twierdzę że te z Reala są lepsze gatunkowo, tzn. gorsze gatunkowo przez co sie lepiej palą... Bo te np. z Avansa sa juz "namaczane" jakims specyfikiem co niby błysk daje ale sie źle pali ;) A co do gazetek nie przyszlo mi nic ;( Ale czekam ;] Moze dzisiaj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 :P Fajnie nam się temat przeobraził z "Darmowe gazetki :D" na która z nich się najlepiej pali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Do mnie dotarł dziś LINUX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Również otrzymałem dziś auroxa. Jest fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 A mi dalej cuś nie przychodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 mi też nie :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Również nie dostałem gazety <_< Koledze zamówiłem jakiś czas po moim zamówieniu, i otrzymał ją kilka dni temu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 eeee... no ja takze dalej nie mam i moj brat z innego miatka takze jeszcze nie dostal :( co je... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Moze nie wszyscy dostają, a jedynie wybrani :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ja jeszcze nie dostałem. A długo juz czekam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ja jeszcze nie dostałem. A długo juz czekam... 1203207[/snapback] Ja tez nie dostalem i dlugo czekam juz na to wrrr.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ja jeszcze nie dostałem. A długo juz czekam... 1203207[/snapback] :angry: To tak samo jak ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 To widze ze nie ja jeden ;] Ani to nie doszlo, ani to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Płytki moge wam przegrać, a pisemko skserować :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 lol :lol: Dzieki ale nie wiem czy wiesz ze Aurox jest darmowy :D (to zart jest zeby nie bylo ze mam cie za debila) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 lol :lol: Dzieki ale nie wiem czy wiesz ze Aurox jest darmowy :D (to zart jest zeby nie bylo ze mam cie za debila) 1203536[/snapback] no tak, ale będzie to jakaś namiastka tego, że coś wam przysłali z neta za darmo:). nawet zrobie nadruki na płyty :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 no tak, ale będzie to jakaś namiastka tego, że coś wam przysłali z neta za darmo:). nawet zrobie nadruki na płyty :mrgreen: 1203550[/snapback] Nie ma to jak zastac cos w skrzynce za co sie nie zaplacilo. ;) Do mnie tez jeszcze nic nie doszlo. Ciekawe kiedy to wysla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Jak coś ktoś znajdzie to niech podrzuci tutaj jeszzce linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Dzisiaj dostałem linuxa, czekałem od 29. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 :D Linux doszedł, czekałem tydzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 ja juz nie pamietam kiedy formularz wyslalem.. (na pewno przed formatem ;d) a jeszcze czekam, myslalem ze po swietach bedzie bankowu a tu.. mam nadzieje ze dosla bo aurox mnie zainteresowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 do mnie przyszedl narazie mlody technik oraz... dostalem list od firmy (nie pamietam juz o czym) ale co mnie zdziwilo: list byl podpisany ODRECZNIE co jest rzadko spotykane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 No ja tez dostalem wczoraj technika. Wciaz czekam na Linuxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 A ja nadal czekam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 A ja jeszcze nic nie dostałem... Piece of Shit.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Dostałem Linuxa dla początkujących + 4CD z Auroxem - czekałem około 2tygodni a na Młodego Skur**** czekam i czekam juz ponad 2tygodnie i nima :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Artykuly Mlodego Technika ;] Poznajemy samochody - Peugot 407 Jak to działa - Laser Odkyj historie wynalazków - Astronomia Astronomia - Badanie wnętrz planet Matematyka - Na maturze bedzie łatwiej Fizyka - J.J. Thomson - Odkrycie elektronu Chemia - Czy rdza zżera zbiory Na warsztacie - Twoj Skate Park (lol ;]) i wiele wiecej ;] ogolnie chca zeby kupil prenumerate za 45zl ;] Pozostale arty. Czy Einstain mial racje? Liczydlo czasu Chodzi, w dodatku po wodzie (tutaj chodzi o robota ;) ) Polskie Noble Teleskop Antares itd. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Bleee, niech mi nawet skrzynki nie zaśmiecaja tym Młodym Technikiem :D ale jesli juz przyjdzie to jak ktos wczesniej powiedzial "będzie na podpałke" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Hmmm a przyszło Wam potwierdzenie prenumeraty(Młody "Ten Jak Mu Tam") na maila czy coś? Bo mi nic nie przyszło... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...