napi Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Wyslalem formularz 28 grudnia i 7 stycznia aurox byl juz w skrzynce :D. Na Ml. Technika nadal czekam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 ja jeszcze nic nie mam, sasiad z gory tez niet :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zamówiłem MT. Ciekawe czy dostanę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 hyhy technika dostalem.... a auroxa jeszcze nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Chyba jeszcze raz wysle to podanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Juhu, jest i MT. Zgarnąłem już wszystko :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Tez dostalem Mlodego Technika... I tez mi sie rzucilo w oczy ze list podpisany odrecznie 8O Ale gazekta taka sredniawa szczerze.. choc cale nie opanowalem jeszcze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 takze mam juz MT, na linuxa dalej czekam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Wczoraj MT przyszedł :) Też ręcznie podpisany list :o I nawet fajna gazetka ciekawe rzeczy są... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Dostalem MT juz z 5-6 dni temu :D ale linuxa jeszcze nie widze :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 tez dostalem mt ;] idziemy z qmplami na ognisko akurat bedzie czym podpalic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Witam. Troszkę późno zobaczyłem ten temat, i troszkę szkoda bo przegapiłem gazetkę o Linuxie :/ Nakład pism wyczerpany. :( Mam pytanie, czy dostała tą gazetkę jakaś osoba z Wrocławia ? Jak tak to proszę o kontakt :) Pozdrawiam Jackul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 moglem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> chociaz MT bo widze ze one dochodza ;d a auroxa jak nie bylo tak nie ma ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Dzis razem z ramem dostalem Mlodego Technika, a szkoda ze Aurox juz wyczerpany bo chcialem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jeszcze dla kumpla.... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...