Piwko Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Witam posiadam athlona 1600+ na jadrze palomino i chcialem go zmienic na seproma 2200. Doplata ok 50zl! Czy oplaca mi sie zmienic procka! I odczuje roznicze? Pozdrawiam P.S Pisalo na aukcji ze ten seprom spokojnie smiga na mnozniku 9 i fsb 220! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienth Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 opłaca sie. Palomino to shit a sempka spoko podkrecisz i odczujesz bardzo duza roznice..wiem bo sam przesiadlem sie z palomino 1800+ na semprona 2400+ ktory mi teraz smiga z 1666Mhz na 2112Mhz. wiec warto bylo...a doplacilem tylko 20zl :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Jasne, że tak - semp to przecież t-bred, do oc o wiele lepsza opcja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Acha to chyba sie zdwecyduje na tego seproma! A bedzie roznieca miedzy podkrecalnoscia tego http://allegro.pl/show_item.php?item=37119809 a tego http://allegro.pl/show_item.php?item=37696924 P.S A te sepromy maja odblokowany mnoznik?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienth Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Semprony maja zablokowany mnoznik. Najlepiej jest ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sempka 2400+ lub 2600+ Maja wyzszy mnoznik i latwo osiagniesz wyzsze taktowanie procka. Przy sempronie 2200+ musial bys miec bardzo dobre memki by poleciec z wysokim FSB i osiagnac przyzwoite taktowanie procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Dzieki za rade juz kupilem se seproma 2300!=Bardzo dobry procek! Przy standardowym taktowaniu z chlodzeniem GlacialTech mam 31 stopni po 6 godz serfowania w necie!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Jekie jest napiecie na rdzeniu w sepromie 2300? P O Z D R A W I A M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienth Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Jekie jest napiecie na rdzeniu w sepromie 2300? P O Z D R A W I A M chyba 1.6V ale pewnosci nie mam :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...