TeCHnIk Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Musze dzisiaj zamówić jakieś słuchawki do 150zł. Po wstępnych "oględzinach" znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=36999532 albo http://allegro.pl/show_item.php?item=37438607 Zależy mi na dobrym odtwarzaniu całego pasma szczególnie dolnego - jak każdemu chyba :) . Lubię "miękkie brzmienie" :) Wie ktoś jak się sprawują ? Może coś innego polecacie w tej kategorii cenowej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 co do 1 : pasmo przenoszenia - 8-28000Hz hahaha dobra bajka... z tych 2 bym wziol te drugie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeCHnIk Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 moze i bajka :) ale to nie wyklucza, że mogą lepiej grać ? Normalnie można się załamać w Bielsku Białej nie ma pożadnego sklepu ze słuchawkami :( Nawet w Media Markt z tych powyżej 100zł z przewodem 6!!!!! sztuk do wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Leo- Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Ja Ci polece te słuchawki AKG K55, są tańsze i miałem możliwość porównania ich z Sennheiserami 202 i nie zauważyłem żadnej różnicy. Do gierek są spoko i muza bardzo dobrze brzmi (dobry bas), są lekkie i można sporo czasu wytrzymać z nimi na głowie :) No ale jeśli już bym miał wybierać z tych dwóch to Sennheiser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeCHnIk Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 hmm. Te AKG K55 też wziąłbym pod uwagę ale jak jest u nich z basem z głośnościa na maxa ? Nie "pierdzą" ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Leo- Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Przy max głośności jaką moge wyciągnąc z mojego kompa nie zauważyłem zjawiska "pierdzenia" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 akg k66 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeCHnIk Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 dostałes też taką opinię: "ja raczej optuje za Philipsami, te pierwsze nie nastrajają entuzjastycznie. Dlaczego ?? Miałem podobne Sennheiser'y i nie były rewelacyjne, jakieś takie ostre brzmienie, a i zapomnij o dobrym brzmieniu na kompie, tzn. brzmienie klasa, ale jak posłuchasz mp3'ek, to odechce ci się słuchania, wyłapują wszystkie wady i "kaleczą uszy" :)" Prawda to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Leo- Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Hmm.. ciekawe stwierdzenie :wink: , ja osobiście nie słuchałem Sennheiserów podłączonych do kompa tylko jedynie do wieży i nie potwierdze tej opini. Ale czytałem rózne wypowiedzi osob ktore uzywają tych słuchawek nawet do grania w CS i jakoś nikt nie narzekal żeby "kaleczyły uszy". Jak nie czytałeś to wrzucam Ci jeszcze mała klasyfikacje ze strony audio http://www.audio.com.pl/klasyfikacje/sluchawki.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeCHnIk Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 dzięki za podpowiedzi. Kupiłem Sennheisery 207 za 129zł - zobaczymy czy się nie przejadę na nich :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Bierz Sennheiser PC130, napewno najlepsze sluchawki w tej cenie: http://www.4max.pl/default.asp?g=117&gg=10...07&produkt=1307 PS. Dla mnie sluchawki musza posiadac mikrofon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeCHnIk Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Hehe no i doszły !!! Co prawda na razie na zintegrowanym Realteku ale grają SUPER !!! Zobaczymy co bedzie na SB Audigy 2 ZS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość freddy9 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 kiedys kupilem w mediamarkt PHILIPS HP 250 za jakies 40zlociszy i sa spoko, basy bardzo glebokie bez zadnego harczenia. Wazne zeby sluchawki byly z wnekami na uszy, wiec ich nie sciskaja, co przynajmniej u mnie wywoluje dyskomfort :). Tylko ze wtedy nie nic nie slychac co na zewnatrz sie dzieje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...