pingwiniasty Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Na poczatek witam jako nowo zarejestrowany :) Objawy: jade w grze i bez zadnego szarpania kierownica (wrecz wolno nia krecac) nagle puscilo sciaganie kierownicy na srodek (kreci sie nią luzno) i niewiem co to oznacza, mam tylko nadzije ze to niejest objaw kierwonicy do smiecim, aha dodam tylko ze normalnie: skrecanie, pedaly dzialaja (tak jakby niewiem, force feedback padl, ale czy to mozliwe? ) Z góry dzieki za odpowiedzi i czekam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingwiniasty Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 nikt niewie co na to poradzic :( qrcze ja sie zalamie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st551 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Sprawdz zasilacz, moze gdzies kabel się ukiwał itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterRed Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 cze mam problem (plyta epox 8krai ) dostalem kierownice twin turbo deluxe ,i mam problem bo na plycie nie mam takiego portu by ja podlaczyc ;( czy sa jakies przejsciowki ??? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingwiniasty Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 kabel caly jest ok, no i daje prad, czy jezeli w kierownicy spalilo sie to cos za przekazywanie tego napiecia to czy to da sie jakso zrobic?? wymienic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...