Robertcik Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Jak podaje serwis "THEINQUIRER" "NV 30 to be launched in Vegas" czyli lunch nastąpi 18 -20 listopada ciekawe czy przebije R 9700 :D więcej info na O TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Po to nVidia wypuszcza tego NV30 zeby przebil Radeona 9700. Inaczej po co mieliby wypuszczac droga karte o mozliwosciach zblizonych do konkurencji. Niech lepiej ATI sie wypowie kiedy wypusci R350 ktory przebije NV30 wtedy moze sobie kupie R9700 VIVO 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Phi... ja tam czekam na R350 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 ciekawe czy przebije R 9700 :D Musi przebic :D Jesli mialby nieprzebic to by go nie robili :PPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 A ja bym się wcale nie zdziwił gdyby nie był wcale taki cool. Nidia po prostu boi się stracić część rynku - jak za późno wypuszczą NV30 to R9700 będzie już 50% tańszy i wszyscy i tak kupiliby ATI, a tak będą kusić ludzi nowym chipem przez 2-3 miechy, żeby się wszyscy napalili ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 JA mysle ze Radjeon stanieje dopiero po wypuszczeniu NV30. Zresztom nie tylko radjoen stanieje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 a ja sie obawiam najgorszego... czyli że jak nv30 pojawi sie na rynku to ati wypuści 9700 Maxx. Zawsze jest jakaś nadzieja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 mi to pasi spadna starsze modele kart i wtedy cos lykne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 A ja bym się wcale nie zdziwił gdyby nie był wcale taki cool. Nidia po prostu boi się stracić część rynku - jak za późno wypuszczą NV30 to R9700 będzie już 50% tańszy i wszyscy i tak kupiliby ATI, a tak będą kusić ludzi nowym chipem przez 2-3 miechy, żeby się wszyscy napalili ;).zebys sie nie zdziwil :) juz widze jak ATI9700 bedzie za 1000zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Ja Was zapewniam ze zawsze beda karty najdrozsze i najtansze, najlepsze i najgorsze, najszybsze i najwolniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 "The Iquirer"? Nie wierz we wszystko co tam wyczytasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 ciekawe czy przebije R 9700 :D Musi przebic :D Jesli mialby nieprzebic to by go nie robili :PPP a to dziwne... Parhelia tez miała szystkich przebic a i tak ją zrobili.... czasem robi sie karte (i nie tylko karte) tylko po to zeby ją sprzedać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...