AMD55 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Witam czy to jest okazja czy wał bo coś mi sie niechce wierzyc bo ja za swój ram dałem 720zł a tu mozna go miec za 560zł http://allegro.pl/show_item.php?item=36823039 To pewnie seria jakaś felerna bo moje hynixa na 200mhz spokojnie robia 2 3 3 8 a jego 3 3 3 8 Wypowiedzcie się na ten temat.pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Noto spujż nato ,gosciu sprzedawal dyski i ramy itp http://allegro.pl/show_user.php?uid=2383058 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Jak myslisz z tym ramem to wał co nie to jest nie mozliwe ze tak tanio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Niewiem niby maja strone itp Jesli omnie chodzi to ja raczej unikam allegro ,a jesli juz to osobiscie wole cos wziac.Ja juz raz bawilem sie z gosciem o klawiature na którą czekałem miesiąc i dopiero jak go postraszyłem policja i ujawnieniem danych to mi przysłał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Przeciez masz ytemat o hynixach!! i tam głownie sie rozmawia o tych! to jest seria do [gluteus maximus] i najprawodpodbniej podróby! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Ok dzieki za odpowiedzi tak jak myślałem zła seria ale sie kolega ździwi masakra a śmiał się że moje ramy są takie tanie a mu tłumaczyłem że to napewno nie takie jak ja mam .pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeb Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 AMD55 offtopic: jak ci sie udalo do cholery z WD wycisnac ata133 ? ? ? ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 A co tobie sie nieudało!!!! O co ci chodzi nie krórych ludzi nie rozumie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeb Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 o to, ze specyfikacja wd to ata 100, nigdy w zyciu ata 133 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 ok sorki nie wiedziałem juz teraz wiem bo sprawdzałem na stronce tak swoja droga to dlaczego tak jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 ok sorki nie wiedziałem juz teraz wiem bo sprawdzałem na stronce tak swoja droga to dlaczego tak jest?bo nie ma roznicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...