timmon24 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 mógłb y mi ktoś podac jkaieghos linka gdzie takie nabyc sa rzadk ospotykane w wiekszosci sklepów mają zwykłe a mnei by interesowały te duże z góry thanx za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 www.allegro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 www.mcs.pc.pl , www.cooling.pl , proline chyba tez ma, 4max tez ma jest tego w groma ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 mam proca jak w podpisie i martwi mnie wysoka temperatura stresu 67 C ! na 1,75 V obudowa jest otwarta ,wentylator na procku TITAN niebieski do tego 4 wiatraki w budzie 2 wyciagajace jeden 1 wciagajacy naprzeci grafy tez 1 . Zastanawiam sie co zrobic aby obnizyć temperature procka czy zrobic dziure w obudowie i zrobić tunel powietrza (w górnej cześci obudowy) co by było najkorzystniejsze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 www.ebay.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 :roll: jakikolwiek sklep wspolpracujacy z ACTION powinie posiadac w swojej ofercie: - 120 mm Titan zwykle lub aluminiowe (te sa calkiem fajne) - 120 mm Spire zwykle (najtansze) - 120 mm Revoltec podswietlane (niebieski i czerwony) wiec nie powinno byc problemu - tylko nie daj sie naciagnac (niektorzy narzucaja takie marze ze glowa mala i bardziej oplaca sie zamowic w necie) zwykly Titan i Spire powinny oscylowac w granicach 30 zl brutto a Revoltec i Alu. Titan w granicach 45 zl brutto zobacz np w PTR sa Titany i Spire - od cholery oddzialow wiec moze w Twoim miescie tez maja swoj sklep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziara Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 www.dacpol.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Napiszcie cosądzicie o tym http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=435 Kupie gdzieś taniej bo tu widze najtaniej chyba maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ja mam pare sztuk nowiótkich Papstów 120x120x38 z grilem ,jak cos PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 miałem miec AKASA AMBER 120 mm a tu sklep http://www.csklep.pl mnie oszukał i przysłał mi jakiś zwykły 120mm a ja zapłaciłem 55 zł cholera !! dostaęłm jakis Y TECH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 :| - ys techy sa jeszcze lepsze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 nawet nie wiedziałem ze są lepsze myslałęm że to jakieś zwykle taniochy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 chcialem sie was zapytac co mam <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ostatecznie zamienić tego YS TECHA 120 mm na AKASA AMBER 120 mm ? jest sens czy dac sobei z tym spokój jednak Jak tak czytam to ceny sa dość wysokie YS TECH 92 mm widze kosztuje 45 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 w pierwszej kolejności powinieneś rozwiązać tą sprawę z Csklepem a nie z nami, po drugie: a nie chciało ci się sprawdzić w dowolnym sklepie komputerowym ile kosztuje wentyl który dostałeś? to aż tak wymagające myślenia jest, czy może ja dziś jestem jakiś poddenerwowany? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 już sprawa załatwiona wszystko Ok cena tego wentyla jest taka jak tego AKASA AMBER też ok 55 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combain Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 już sprawa załatwiona wszystko Ok cena tego wentyla jest taka jak tego AKASA AMBER też ok 55 zł yy o ile sie nie myle mowisz o crystalfanie(ytech)-mam dwie sztuki, genialnie sie sprawuja, nie z c-sklepu chociaz zamawialem tam ale nie bylo na stanie to dali mi rabat 72 zl i wizalem cos innego, oprocz tego rabatu przprosili za tydzien opoznienia i dali 5% znizki na inne zakupy, fachowy sklep. A cena crystalfana wacha sie miedzy 25-30 zl jednak jest to jedna z lepszych 120mm z jakimi mialem do czynienia-cichutka i dosc wydajna, jednak dwa razy tansza od aksy.... pogadaj z nimi lepiej i grzecznie popros zeby ci przyslali drugi albo przy nastepnym zakupie odliczyli roznice-mieli jakies przemiany organizacyjne i zmiane lokalu wiec nie jestes jedyna osoba z takm problemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 http://www.csklep.pl/index.php?cPath=25&os...fe58a019c6ce07a zobacz tutaj 92 mm YS TECH kosztuje 45 zł i jak tak liczyć to 120 mm YS TECH tez jakieś 55zł by kosztował i tym się sasugerowałem i nie zamieniłem na AKASA AMBER .Rozmawiałem z VIPEM- jest z tego sklepu i mówił ze ten YS TECH jest nawet lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) tez chce kupic wentylatory 120 :) na allegro znalazlem tego : http://allegro.pl/show_item.php?item=39856109 warto go kupic?? EDIT: juz wiem ze sa slabe te wentyle :] jakie inne w miare przystepnej cenie kupic ?? Edytowane 17 Stycznia 2005 przez czara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobzo1 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 tez chce kupic wentylatory 120 :) na allegro znalazlem tego : 1221597[/snapback] http://www.ad.max.pl/admax/catalog/index.php?cPath=40_41 - standard: 120x120x25 mm - prędkość: 1400 obr/min - łopatki wirnika w kolorze pomarańczowym - łożyskowanie: podwójne kulkowe - zasilanie: 12V (3Pin złącze) - głośność: 18,0 dBA !!! - przepływ powietrza: 44,8 CFM - żywotność: 80 000 godzin !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 wolalbym cos nie swiecacego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4speed.pl Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 http://4speed.pl/sklep.php?kategoria_1=+Ch...owary_kategorii u nas znajdziesz wentyle Arctic, Enermax, Panaflo, YsTech Zalman, Thermaltake, Colermate, Papst, Spire - 95% modeli zawsze na stanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...