announ Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Mam problem z kartą graf. Więc , niedawno zepsuł mi sie wentyl na grafie i dałem do serwisu. Dali mi w zamian inną (również GeForce FX5200 ). Kiedy ją zainstalowałem (stery 67.92 ) na monitorze mam jakieś kreski i kropki. W grach mam jakieś palmy kolorowe i też kresski . Czytałem na tym forum że może to się dziać po podkręceniu kary wiąc zmniejszałem częst. pamieci oraz rdzenia ale nic to nie pomogo . W ustawieniach default mam case - 250 mamory- 289 tak pokazuje riva tuner . Proszę o pomoc!!! czy da się jakoś to zrobić czy mam zaniesc karte do serwisu !!! Z góry dzięki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapec12 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zresetuj biosa w płycie głównej.umnie to pomoglo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 1. Zmień stery. 2. W biosie wyłącz FastWrites. 3. Organoleptycznie sprawdź czy karta się grzeje. 4. a tak na 70% to pamięci walą artami i karta do wymiany :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Kreski i kropki? Wyglada to tak jak na grafach na ktorych odblokowywalo sie potoki i dzialaly one niepoprawnie. Zobacz czy nie grzeja ci sie pamieci. PS Kropki sa biale i zielone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
announ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 karte dałem już do serwisu ale poza tym jak nie maiłem zainstalowanych sterowników to wszystko było ok zadnych kresek i dodam że radiator był bardzo gorący Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...