Mike3129 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 A mianowice posiadam drukarke HP 845C i chciałbym się dowiedzieć czy podczas drukowania można zmienić jakość drukowania z najlepszej na normalną. PODCZAS DRUKOWANIA!!! . Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 w trakcie jak już drukuje? jak dla mnie to niemożliwe :) przecież dane o drukowaniu są wysyłane do bufora drukarki i jak jużtam pójdą to ich nie zmodyfikujesz :) jedyna rada to anulować drukowanie i wydrukować znów :) drugi raz :) ... poprostu głowica drukarki nie ma mozliwości dynamicznie - tzn. w trakcie już trwajacego procesu przestawić siena inny trym tylk drukuje z takimi ustawieniami jakie ustawi siew sterowniku tuż przed kliknięciem przycisku OK/drukuj :) w zależności od tego jak okienko tego sterownika wygląda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike3129 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 OK dzięki, to nie jest ważne ale chciałem wiedzieć bo aktualnie mi drukuje a zrobiłem na najlepszą jakość a do wydrukowania mam 200 str. więc poczekam troche już 3 godz mi drukuje POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 a nie próbowałeś poprostu anulować drukowania przyciskiem na drukarce albo z ikonki w prawym dolnym rogu? :) w końcu to też sposób :) i drukować znów :) a co do tej drukarki to ja na niej drukowałem magisterkę - bo moja 9300C była wtedy akurat uszkodzona - (ok. 200str. z wykresami i tabelami + kilka obrazków) i powiem Ci, że mało co się nie pochlastałem :) trwało to cały dzień :) 845C zdecydowanie nie nadaje siedo drukowania długich prac - szczególnie przy jakości na maxa bo można się zapłakać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...