bugses Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Witam Mam zamiar kupić Geile CL 2,5 2x 512MB 400 mhz (z niebieskimi radiatorami aluminiowymi) napiszcie cos o tych pamięciach ile wytrzymają, na jakich maksymalnych timigach pracuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 kiepskie te geile sam chciałem kupić poczytałem trochę w necie i ci odradzam bo oc tych pamięci jest wprost żałosne kup sobie hynixy albo jeszcze lepiej kingmax hardcore.pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugses Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 a czy te "kingmaxy hardkory" to ile wytrzymują (jakie timingi i jakie taktowania maxymalne wytrzymują), mi są potrzebne pamięci któe bede chodzić na 466 stabilnie bez zadnych ale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 kngmaxy hardcore 500 są na specjalnie selekcjonowanych kościach hynixa 250 fsb 500 wytrzymują z palcem w pupci niżej jest topic spokojnie można wyżej wycisnąć a timingi przy pentium się tak nie liczą jak w przypadku amd. więc co to za różnica jakie timingi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugses Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 z tego co wiem to timingi zwiekszaja "wydajnosc" lub cos w tym stylu, a jakie ona maja standardowo na 500 mhz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...