Mike3129 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Mam następujący problem: mam obrazek typu JPEG i ma on 2KB wielkości a nie moge go wrzucić jako eblemat, rozmiar też ma odpowiedni nawet mniejszy. Dodaje go do strony następnie kopije adres pliku żeby skopiowało go do strony no i kicha wyskakuje mi że obrazek musi być zapisany w rzoszerzeniu .gif,.jpg, .png no i tak za kżdym razem. Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 To zmień go na gifa :lol: Do tego wystarczy zwykły Paint... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike3129 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Tak tylko na gifie też nie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el.d Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 hmm.. a nie mozesz po prostu miec ten obrazek zapisany na dysku i ustawic go jako elblemat uzywając 1 opcji (wyślij emblemat z twojego komputera |............| przeglądaj --> podajesz adres obrazka na dysku i już :) ja tak zrobiłem i wszystko jest OK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 A jeszcze nie prosciej zmienic rozszerzenie z jpeg na jpg ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...