Skocz do zawartości
Abram

Co sądzicie o tym bloku????

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie gadam sobie ze snake2001 i powiedział mi ze ma ok 30* na 2365mhz no to dla mnie bomba, biore na to poprawke tak ok 5* i chyba sie zdecyduje z racji tego ze nie jest drogi i 3 króćcowy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrobił ładne w/c i teraz ma 23* na CPU :D (grubo kreconym)

Doda 20 C i ma rzeczywistą temp :) Tak na marginesie to blok wygląda całkiem porządnie. Dobrze, że ma o-ringa tylko ciekawe czy rowek na o-ringa był wg. standardowych wymiarów robiony. Mysle ze za 80 zł to warto. Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Total high end :) http://allegro.pl/show_item.php?item=37836923

To jest chyba to samo o co pytalem, ale widze ze ten to od Ciotki z Ameryki <lol> :lol:

Allegrowicz godny polecenia :D

Normalnie się uśmiałem....:lol:

Już meil do gostka poszedł... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest chyba to samo o co pytalem, ale widze ze ten to od Ciotki z Ameryki <lol> :lol:

Ja też mu napisalem maila. Ciekaw jestem gdzie jest ten jego "serwis blokowy" (tak sie zastanawialem moze koles poprostu pracuje przy konserwacji budyków :P ) no i jaka Amerykańska strona sprzedała mu ten bloczek :D czekam na odpowiedź :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mu napisalem maila. Ciekaw jestem gdzie jest ten jego "serwis blokowy" (tak sie zastanawialem moze koles poprostu pracuje przy konserwacji budyków :P ) no i jaka Amerykańska strona sprzedała mu ten bloczek :D czekam na odpowiedź :lol:

Przecież to blok z TEJ aukcji... Gostek tylko zmienił króćće...

Opis pasuje.... Wystarczyło przeglądanąć jego komentarze...

Facet wciska kit jakich mało.... :lol:

Ciekawe czy znajdzie nabywce....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to blok z TEJ aukcji... Gostek tylko zmienił króćće...

Opis pasuje.... Wystarczyło przeglądanąć jego komentarze...

Facet wciska kit jakich mało.... :lol:

Ciekawe czy znajdzie nabywce....

no tak tylko ze thcskiba sprzedaje te bloczki normalnie bez sciemy o ameryce i "serwisie blokowym" :) Sam mam zamiar zaopatrzyc sie w takowy bloczek :) bo w miare tani no i skoro lepszy od x3 :wink: to nie mam o czym myśleć za 80zł są na innych aukcjach .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka ciekawostka do OT:

Napisałem do thcskiba i dostałem taka oto odpowiedz: "witam dobre to jak sprawdzisz moje komentarze to zobaczysz ze jest to blok kupiony u mnie :) tyle ze gosc pozniej po za allegro dokupil jeszcze zlaczki 16 i zamienil je w bloku gosc ma fantazje szkoda ze zdiecia troche zamazane :) jestem ciekaw czy to sprzeda bo reklame ma bajka pozdrawiam"

Trzeba komentować? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Matem rozmawialem na temat tej aukcji

Gosciu wymiata. Kupil podrobke Nukleona na allegro. A teraz po pierwsze twierdzi ze kupil ja w stanach... Po drugie ze za 210zl (hahha) a najlepsze jest to ze Mcs ma wprowadzic go do oferty za 230zl (buahahah) ciekawi mnie czy znajdzie jelenia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostalem maila od tego gościa :) poprostu koleś mnie zabił :D

hejak ja nie mam jako takiej stronki a blokch ale mam swoje wc i na nim testowalem te 2 bloki i moze jest to kwestia kruccow . W moim sa wienksze a stronke postaram sie podac puzniej (musze znalesc adres)

jestem za przyznaniem mu nagrody sprzedawcy miesiąca :D

P.S. Koles juz zrezygnował ze sciemy z Ameryką...zmienił opis... ale mam nadzieje ze poda mi tą strone na której kupił :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez dostałem meil od gostka... A co... ;)

tak to nie jest strona testowa tylko moje domowe wc w ktorym testowaem wzdajnođc blokow wic s to moje przwatne oberwacje  a ten facet ma inne bloki a tak poyatzm to moye mj blok jest wzadniejsyz tylko dlatego ze ma wienksze krucce  w razie pytan niech pan smialo mailuje

Hmm... osomuchozi? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi