Abram Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=37732091 Nigdzie nie widzialem nic na temat tego bloku... moze ktos jest w jego posiadaniu i moze mi cos napisac na jego temat??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 kolo z innego forum ma to i bardzo dobry blok, chwalił go strasznie :) zrobił ładne w/c i teraz ma 23* na CPU :D (grubo kreconym) to jest snake2001 z forum (patrz podpis) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 zrobił ładne w/c i teraz ma 23* na CPU :D (grubo kreconym) tak, tak a swistak siedzi i zawija w te sreberka, moze ma i 23* jak chlodnice ma na podworku i woda ma 10* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 właśnie gadam sobie ze snake2001 i powiedział mi ze ma ok 30* na 2365mhz no to dla mnie bomba, biore na to poprawke tak ok 5* i chyba sie zdecyduje z racji tego ze nie jest drogi i 3 króćcowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 zrobił ładne w/c i teraz ma 23* na CPU :D (grubo kreconym) Doda 20 C i ma rzeczywistą temp :) Tak na marginesie to blok wygląda całkiem porządnie. Dobrze, że ma o-ringa tylko ciekawe czy rowek na o-ringa był wg. standardowych wymiarów robiony. Mysle ze za 80 zł to warto. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 zrobił ładne w/c i teraz ma 23* na CPU :D (grubo kreconym) Doda 20* C i ma rzeczywistą temp :) (...)o toz to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 proponuje przesledzic (dokładnie, czytajac posty przedewszsytkim snake2001) ten topic temp proca wynosila 22 stopnie na 2203 MHz na Vcore 1,70 V wiec nie zle chlodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Tak sobie szukalem info na temat bloczków wodnych i ogolnie bloków home-made i poprostu kopara mi opadła jak zobaczyłem TO Bloki DnKroz'a i BladeRunnera to jest mistrzostwo :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Jak one są home-made to ci goście chyba CNC albo lasery w domu mają ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Bo mają...;) Przecież na zachodzie to nie problem... :D I tak - to jest Homemade.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Na zachodzie wydaje mi się ze za bloki home-made uważa się bloki wodne robione przez "zapelnców-amatorów" w przeciwienstwie do ludzi produkujących bloki komercyjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Total high end :) http://allegro.pl/show_item.php?item=37836923 To jest chyba to samo o co pytalem, ale widze ze ten to od Ciotki z Ameryki <lol> :lol: Allegrowicz godny polecenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Total high end :) http://allegro.pl/show_item.php?item=37836923 To jest chyba to samo o co pytalem, ale widze ze ten to od Ciotki z Ameryki <lol> :lol: Allegrowicz godny polecenia :D Normalnie się uśmiałem....:lol: Już meil do gostka poszedł... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Total high end :) http://allegro.pl/show_item.php?item=37836923 To jest chyba to samo o co pytalem, ale widze ze ten to od Ciotki z Ameryki <lol> :lol: Allegrowicz godny polecenia :D Normalnie się uśmiałem....:lol: Już meil do gostka poszedł... :D Ja też mu napisalem maila. Ciekaw jestem gdzie jest ten jego "serwis blokowy" (tak sie zastanawialem moze koles poprostu pracuje przy konserwacji budyków :P ) no i jaka Amerykańska strona sprzedała mu ten bloczek :D czekam na odpowiedź :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Total high end :) http://allegro.pl/show_item.php?item=37836923 To jest chyba to samo o co pytalem, ale widze ze ten to od Ciotki z Ameryki <lol> :lol: Allegrowicz godny polecenia :D Normalnie się uśmiałem....:lol: Już meil do gostka poszedł... :D Ja też mu napisalem maila. Ciekaw jestem gdzie jest ten jego "serwis blokowy" (tak sie zastanawialem moze koles poprostu pracuje przy konserwacji budyków :P ) no i jaka Amerykańska strona sprzedała mu ten bloczek :D czekam na odpowiedź :lol: Przecież to blok z TEJ aukcji... Gostek tylko zmienił króćće... Opis pasuje.... Wystarczyło przeglądanąć jego komentarze... Facet wciska kit jakich mało.... :lol: Ciekawe czy znajdzie nabywce.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Total high end :) http://allegro.pl/show_item.php?item=37836923 To jest chyba to samo o co pytalem, ale widze ze ten to od Ciotki z Ameryki <lol> :lol: Allegrowicz godny polecenia :D Normalnie się uśmiałem....:lol: Już meil do gostka poszedł... :D Ja też mu napisalem maila. Ciekaw jestem gdzie jest ten jego "serwis blokowy" (tak sie zastanawialem moze koles poprostu pracuje przy konserwacji budyków :P ) no i jaka Amerykańska strona sprzedała mu ten bloczek :D czekam na odpowiedź :lol: Przecież to blok z TEJ aukcji... Gostek tylko zmienił króćće... Opis pasuje.... Wystarczyło przeglądanąć jego komentarze... Facet wciska kit jakich mało.... :lol: Ciekawe czy znajdzie nabywce.... no tak tylko ze thcskiba sprzedaje te bloczki normalnie bez sciemy o ameryce i "serwisie blokowym" :) Sam mam zamiar zaopatrzyc sie w takowy bloczek :) bo w miare tani no i skoro lepszy od x3 :wink: to nie mam o czym myśleć za 80zł są na innych aukcjach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 chciałbym zobaczyć te wyniki testów i sprzęt pomiarowy na których uzyskał te 1.23st.C przewagi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 To mnie poprostu zabiło :D hehe http://allegro.pl/show_item.php?item=31687076 Nie no koles jest jak dla mnie sprzedawca miesiąca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Taka ciekawostka do OT: Napisałem do thcskiba i dostałem taka oto odpowiedz: "witam dobre to jak sprawdzisz moje komentarze to zobaczysz ze jest to blok kupiony u mnie :) tyle ze gosc pozniej po za allegro dokupil jeszcze zlaczki 16 i zamienil je w bloku gosc ma fantazje szkoda ze zdiecia troche zamazane :) jestem ciekaw czy to sprzeda bo reklame ma bajka pozdrawiam" Trzeba komentować? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 co za LOL z niego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Z Matem rozmawialem na temat tej aukcji Gosciu wymiata. Kupil podrobke Nukleona na allegro. A teraz po pierwsze twierdzi ze kupil ja w stanach... Po drugie ze za 210zl (hahha) a najlepsze jest to ze Mcs ma wprowadzic go do oferty za 230zl (buahahah) ciekawi mnie czy znajdzie jelenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Dostalem maila od tego gościa :) poprostu koleś mnie zabił :D hejak ja nie mam jako takiej stronki a blokch ale mam swoje wc i na nim testowalem te 2 bloki i moze jest to kwestia kruccow . W moim sa wienksze a stronke postaram sie podac puzniej (musze znalesc adres) jestem za przyznaniem mu nagrody sprzedawcy miesiąca :D P.S. Koles juz zrezygnował ze sciemy z Ameryką...zmienił opis... ale mam nadzieje ze poda mi tą strone na której kupił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Tez dostałem meil od gostka... A co... ;) tak to nie jest strona testowa tylko moje domowe wc w ktorym testowaem wzdajnođc blokow wic s to moje przwatne oberwacje a ten facet ma inne bloki a tak poyatzm to moye mj blok jest wzadniejsyz tylko dlatego ze ma wienksze krucce w razie pytan niech pan smialo mailuje Hmm... osomuchozi? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Ciekawe ile gosciu ma lat?? (10-12??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 a ten facet ma inne bloki a tak poyatzm to moye mj blok jest wzadniejsyz tylko dlatego ze ma wienksze krucce Tu mi jedno zaprzecza drugiemu :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...