Magdalena Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Jak odinstalować Pandę Antivirus Platinum? W dodaj/usuń programy Panda jest niewidoczna,natomiast z paska startowego klikając w deinstalację otwiera mi się instalacja.I bądź tu człowieku mądry.Może jest ktoś komu się to udało?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Jaka instalacja? Przez chwile wyswietla okienko instalatora po czym wyswietla zapytanie czy odinstalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Niestety tak nie jest.Włącza się wyłącznie instalacja. Panda nie ma takich udogodnień.Nie wiedzieć dlaczego tak skomplikowali sprawę.Napewno już na Pandę pisać się nie będę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 U mnie normalnie działa, instalator i zapytanie czy odinstalować. Zresztą tydzień temu nawet odinstalowałem pande i zainstalowałem ponownie i tez problemów nie było. Update Własnie odinstalowałem, zadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Widocznie masz inną wersję pandy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...