pronatello Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 pyt.1 - jaka plyte wybrac dvd + czy dvd - i czym sie roznia [moje dvd nie odtwarza vcd i divix] pyt2. - jakim programem moge nagrc film pyt.3 czy potrzebny jest program do konwersji z np divix na dvd, jezeli tak to jaki to program wielkie dzieki za odpowiedzi wesolych swiat pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 odpowiedzi na 2 pytania są nawet na tej stronie,różnice tech na forum cdrinfo.pl pewnie są :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasol Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 wiec czy - czy plus to musisz wiedziec co stacjonarny Ci odczytuje, jak stary to -, jak nowy to plus, kupuj verbatimy, tdki, latinumy nie inne szmelce jk np. esperanza...nagrac mozesz nero, co chcesz czy dvd iso czy dvd-video, tlyko jakims nowym, najlepiej 6.5....a jesli chodzi o konwersje to nie widze sensu zdivix na dvd, dvd to jakos, jak zrobisz divixa na dvd to wiesz, kaszana bedzie, dvd sie robi z dvd:)a jak cos nowego to ewentulanie na dvd i poszukaj na cdrinfo...jak masz wolny pc to nawet nie zaczynaj, w cholere czasu sie koduje wszytsko:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Jak Ja kupiłem Nagrywarke DVD to do tego nabyłem kilkanaście różniastych płyt DVD+- i metodą prób i błędów nagrywałem i sprawdzałem które są akceptowane przez domowe DVD a które nie. Mam takie szczęście że wszystkie działają bardzo dobrze. Co do probramu, mam kamere mini DV i wszystkie filmy zgrywam do avi, ale ostatnio wpadł mi w ręce programik który przerabia film do standartu DVD (nie wiem jak to się fachowo nazywa ale pliki filmowe przybierają postać pliku z rozszeżeniem VOB). Program zwie się "Pinnacle 9.0 PL" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...