wENDorf Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Witam i o pomoc prosze sprawa ma sie tak. Wiercilem dziurke na 2 kabelek do sieci i reka troszke poleciala i cholercia jasna polecialem po kabelku kolego alee... niby tragedia nie duza gdyz tylko niebieski kabelek zostal przeciety , Ale z tego powodu nie dziala u kumpla interenet mam pytanie czy musze kupic kabelek nowy czy da sie to zrobic.Slyszalem ze da sie zacisnac innymi parami niz mam teraz i bedzie dobrze moglby mi ktos powiedziec jakimi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Tak ogólnie to niebieski nie jest używany do transmisji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 bauhahahah ;) normalnie chyba muzse wrocic na forum ;) zebyznow troszke sie posmieac:) a swieta powinny zapewnic wolna chwile na przegladanie topikow ;) - IMHO ten niebieski kabelek to powazna sprawa :PPP .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...