Tank Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Od momentu zmiany płyty z Soltka 75 na ECSa K7VTA3 w 3Dmarku 2001se zawiesza sie komp w tym samym miejscu. Sprawdzałem inne karty - działają. Próbowałem już zmieniac detonatory i stery do Via ale nic nie pomaga. Sprawdziłem ją nawet na innym kompie działa ok. Co może powodować zawieszanie się tej karty? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Przede wszytskim: Nie to forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 To wina 3Dmarka spróbuj go przeinstalować ale wyczyść wcześniej wszystko po starym (w rejestrze też) ale jak reszta działa ok (zwłaszcza gry) to możesz to chyba olać lub przynajmniej wyłączać ten test który powoduje problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...