Tank Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Od momentu zmiany płyty z Soltka 75 na ECSa K7VTA3 w 3Dmarku 2001se zawiesza sie komp w tym samym miejscu. Sprawdzałem inne karty - działają. Próbowałem już zmieniac detonatory i stery do Via ale nic nie pomaga. Sprawdziłem ją nawet na innym kompie działa ok. Co może powodować zawieszanie się tej karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 No ciekawe bo u mnie też tak się dzieje ale tylko na asynchronicznej FSB 100/133 a ty masz synchroniczną ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Tak mam synchroniczny FSB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Ze tak sie zapytam. Po co zmieniales plyte ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Od momentu zmiany płyty z Soltka 75 na ECSa K7VTA3 w 3Dmarku 2001se zawiesza sie komp w tym samym miejscu. Sprawdzałem inne karty - działają. Próbowałem już zmieniac detonatory i stery do Via ale nic nie pomaga. Sprawdziłem ją nawet na innym kompie działa ok. Co może powodować zawieszanie się tej karty? zaktualizuj bios plyty glownej bo wiem ze sie lubily wieszac nma niektorych GeForcach a wyszla poprawka na http://www.ecs.com.tw/download/bios_m.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 wybierz odpowiedni model z listy i GO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...