darekc63 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Do tej pory nie miałem problemów z kartą Radeon 9500 Pro,ale od pewnego czasu po zmianie sterów czy na omegi czy na orginały mam ten sam problem-Przysp.teksturowe AGP -niedostępne.Czy mi ktos pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ell Kogutto Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Witam, koles mial identyczny problem,w directX nie mial dostepnego przyspieszenia teksturowania AGP i wywalalo z gier na pulpit.Problem rozwiazal w taki oto sposob: odinstalowal stery,reset.Sterowniki instalowal od nowa ale przez opcje dodaj nowy sprzet,podawal sciezke dostepu do plyty ze sterami i system instalowal sterowniki. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekc63 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Dzięki za rade lecz dalej nie jest włączone przysp.teksturowe AGP i gry nadal nie chodzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekc63 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Próbowałem nowego windowsa i nic stery z ccc tez nie pomogły czy nikt nie miał takiego zdarzenia.Zasilacz mam nowy dzisiaj kupiłem i nic,dalej przyspieszanie teksturowe AGP niedostępne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Nie wylaczyles przypadkiem AGP Fast WRites w BIOSie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 spróbuj zmniejszyć predkość agp ile sie da i zobacz czy działa jak nie chodzi przyśpieszenie texturowania to wogóle agp nie chodzi a przypadkiem nie zwalniają ci gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 czy masz płytę na sis`ie :>?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekc63 Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Już doszedłem jak mam instalować stery to jest tak:odinstaluje stery restart kompa jak pojawi sie komunikat ze system znalazłnowe urządzenia w opcji zainstaluj tylko tym razem to naciskam i kieruje sie dalej,znajduje te stery,które chcem zainstalować a system dalej sam je instaluje.Nawet po instalacji takiej nie trzeba robić restartu. Za podpowiedzi wszystkim dziękuje i życze spokojnych i zdrowych świąt. :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...